‘Linda de Mol komt terug bij Ik Hou Van Holland’

Linda de Mol

Teamcaptain Jeroen van Koningsbrugge doet een boekje open over het programma

Linda de Mol is al maandenlang niet meer op televisie te zien, maar daar gaat binnenkort verandering in komen. De presentatrice zal volgens teamcaptain Jeroen van Koningsbrugge ook ‘honderd procent’ zeker terugkeren bij Ik Hou Van Holland.

Ik Hou Van Holland

Zolang Linda de Mol afwezig is, neemt Rob Kemps haar taak over in Ik Hou Van Holland. “Ik ben op de winkel aan het passen”, zegt de zanger en presentator daarover in De Telegraaf. Teamcaptain Jeroen van Koningsbrugge is blij met Rob als vervanger. “Hij doet het fantastisch. Het voelt nu als Ik Hou Van Brabant. Het is kneitergezellig en heel relaxed.”

Honderd procent zeker

Hoewel de Snollebollekes-zanger het programma goed opvangt, blijft Linda de Mol natuurlijk hét gezicht van Ik Hou Van Holland. Volgens Jeroen zal de presentatrice ook ‘honderd procent’ zeker ooit terugkeren. “Natuurlijk zie ik haar terugkeren”, aldus de komiek. Wanneer dat zover is, weten we echter nog niet.

Terug op televisie

Gelukkig hoeven we Linda niet heel lang meer te missen, want dit weekend is ze terug op televisie. Aanstaande zondagavond maakt De Mol haar rentree bij Miljoenenjacht, na meer dan een half jaar afwezigheid. De presentatrice legde haar werkzaamheden neer nadat in januari bekend werd dat haar (inmiddels ex-) partner Jeroen Rietbergen zich schuldig had gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland.

Lees ook: Manager Linda de Mol reageert op geruchten hereniging Jeroen Rietbergen

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress