Spullen van Linda de Mol overnemen? Ze verkoopt die gewoon via Marktplaats

Linda de Mol

Ook Linda de Mol maakt net als menig Nederlander gebruik van de verkoopsite

Vrijwel elke Nederlander heeft weleens gebruik gemaakt van de verkoopsite Marktplaats. Linda de Mol is hier geen uitzondering op. De blondine vertelde in de nieuwste editie van haar gelijknamige magazine LINDA dat ze het goed vindt om spullen te koop aan te bieden als je ze zelf niet meer nodig hebt of wilt. 

Ruimers en verzamelaars

Veel mensen vinden het maar wat lastig om spullen weg te doen en te koop te zetten. Iemand die daar totaal geen last van heeft is Linda de Mol. Zo schrijft ze in haar magazine dat je ruimers en verzamelaars hebt en de presentatrice hoort absoluut niet bij die laatste groep. “Ik, als prominent lid van de ruimers-club, begrijp van verzamelaars he-le-maal niets.”

Spullen verkopen

Linda vindt het helemaal niet moeilijk om spullen weg te doen die ze niet meer gebruikt of niet meer leuk vindt. Overigens betekent dat heus niet dat Linda geen enkel prulletje meer in huis heeft. “Je hoeft heus niet alles weg te gooien”, schrijft ze. Ze is van mening dat je het dan beter  “naar de kringloop kunt brengen of op Marktplaats kunt zetten”. Grote kans dus dat Linda zelf ook actief is op Marktplaats, al vermoeden we dat ze dat wel onder een andere naam doet.

Lees ook: Nikkie de Jager onthult in nieuwe make-upvideo: ‘Ik ben transgender’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: LINDA, RTL Boulevard | Beeld: Videostill RTL Boulevard