Linda de Mol is verbijsterd door opvallende uitspraken van deze politicus

Linda de Mol snapt niet waar Nijpels het vandaan haalt

Het is een verwarrende dag voor Linda de Mol. Voormalig fractievoorzitter van de VVD, Ed Nijpels, heeft in het programma EenVandaag bijzondere uitspraken gedaan waar de presentatrice niet van gediend is. Hij beweert namelijk een relatie gehad te hebben met Linda, maar zij zegt op haar beurt dat hier helemaal niks van waar is. 

Zou het?

Edisons

Ed Nijpels vertelt in het programma dat zijn relatie met Linda de Mol ‘een goed bewaard geheim’ is en dat dat zijn eerste relatie in de mediawereld was. Het tweetal zou elkaar hebben leren kennen bij de uitreiking van de Edisons in 1983. “Ik was toen fractievoorzitter en reikte de Edisons uit. Linda was toen een jaar of 20, ik was 32. Zij overhandigde op het podium de bloemen. Zo heb ik haar leren kennen.”. Veel meer zegt hij er niet over in het programma.

Uiteten

De Telegraaf heeft Linda gesproken over de uitspraken van Nijpels ze is heel verbaasd over de uitspraken van Nijpels: “Een relatie? Ik ben echt serieus verbijsterd door deze opmerking”, aldus de presentatrice. Ze vertelt dat ze een keer met hem uit eten is geweest, omdat hij haar wat interessante info kon geven over de studie auteursrecht die ze wilde volgen. Ze vertelt dat ze een leuke avond gehad heeft, maar dat ze toendertijd nog maar 19 jaar oud was. “Een relatie is echt wel iets heel anders dan een etentje in mijn optiek. Heel, heel erg raar dit.”

Vreemdgaan

Het opmerkelijke aan deze opmerking van Nijpels is vooral dat dit zou betekenen dat hij ontrouw is geweest. Hij was destijds getrouwd met zijn eerste vrouw Ingrid Pieters. Nijpels zelf wil er verder niet echt op ingaan.

Lees ook: Yes! Op deze dag begint het spiksplinternieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: De Telegraaf, Lindanieuws | Beeld: videostill Linda de Mol