Linda de Mol is niet te spreken over het gedrag van haar mede BN’ers…’Ze zouden best wat meer kunnen doen”

“Ik kan maar beter geen namen noemen”

Linda de Mol is het niet eens met het gedrag dat sommige van haar mede BN’ers af en toe vertonen. Dit vertelt ze aan NU.nl-verslaggever Chris Helt, bekend van de rijdende talkshow, als het gesprek op het onderwerp van geld geven aan goede doelen terechtkomt. 

Linda vertelt aan Chris Helt dat ze het onbegrijpelijk vindt dat sommige bekende Nederlanders weinig tot geen geld geven aan goede doelen, terwijl zij zelf altijd heel vrijgevig met haar kapitaal is omgegaan. “Ik vind dat, hoe bekender je bent, hoe meer je verplicht bent om goede doelen te ondersteunen,” vertelt de presentatrice. Ook is ze van mening dat als iemand heel veel succes heeft, ‘het bijna gek is als je niet iets terug wilt doen voor de samenleving.’

Wanneer Chris aan De Mol vraagt wat haar mening is over haar mede BN’ers die, net als zijzelf, vermogend zijn en of ze vindt dat zij zich wel genoeg inzetten voor minderbedeelden antwoordt ze: “Niet iedereen zet zich genoeg in. Heel veel wel.” Of ze haar collega’s er wel eens op aanspreekt, daar kan Linda kort over zijn: “Nee, dat moet iedereen lekker voor zichzelf weten, maar er zijn genoeg die best eens iets voor niets zouden kunnen doen.” Ook heeft ze wel een aantal namen in haar hoofd, maar deze uitspreken doet ze niet: “Ik denk dat het verstandiger is om die voor me te houden, ha ha.”

Dit bericht nog een keer lezen? Pin hem op Pinterest

Bron: NU.nl | Beeld: videostill