Wie geeft zich op? Lingo is op zoek naar deelnemers

Jan Versteegh Lingo

Ben of ken jij de ideale kandidaat?

SBS6 maakte begin juni bekend dat Lingo terugkeert op de buis, maar dit keer bij een andere zender. Wie de presentatie op zich mocht gaan nemen, werd nog even geheim gehouden. Onlangs werd echter bekend dat Jan Versteegh de presentatie van het spelprogramma voor zijn rekening neemt. Ben jij net als Jan razend enthousiast dat het programma een comeback maakt en ben jij een waar taalwonder? Dan hebben we goed nieuws voor je.

Het programma zoekt nog kandidaten!

Programma

In 2014 viel het doek voor Lingo en werd het woordspelletje na 25 jaar van de buis gehaald. Wie Lingo ontzettend mist kan zijn of haar hart ophalen, want het spel is al vanaf 26 augustus weer te zien op de Nederlandse beeldbuis. Wel wordt het programma in een nieuw jasje gestoken. “Er wordt wel een aantal aanpassingen gedaan om het spel naar vandaag de dag toe te trekken, maar het blijft zeker herkenbaar als Lingo”, liet Jan hierover weten aan Shownieuws.

Opgeven

Heb jij altijd al eens je taalkennis in willen zetten om mee te doen aan Lingo? Hier is je kans! Het woordprogramma zoekt namelijk nog deelnemers. Hier kun je je opgeven. Zien we jou daar binnenkort?

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dit is de nieuwe presentator van Lingo! Vanaf 26 augustus bij SBS6 ?

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) op

Lees ook: Zo ziet JP uit Lingo eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: SBS6 | Beeld: Videostill Shownieuws