LLDL-deelnemer Leonard vertelt iets verdrietigs

LLDL

Zijn onvervulde kinderwens ligt bij Leonard gevoelig

In een nieuwe aflevering van Lang Leve de Liefde is Leonard (41) gekoppeld aan Annita (48) uit Staphorst. Wanneer Annita vertelt dat ze geen kinderen heeft, laat Leonard weten dat zijn kinderwens groot was.

Kinderen

Op een gegeven moment vraagt Leonard aan Annita of zij kinderen heeft. ”Nee. Ik heb er nu eigenlijk ook geen spijt van, dat ik geen kinderen heb”, vertelt Annita. Voor Leonard ligt dat onderwerp toch gevoeliger. ”Jij had ze wel gewild?”, vraagt Annita. Leonard vertelt dat hij wel een kinderwens had, maar dat het helaas niet kon. ”Het lag aan mij”, laat hij weten. Annita reageert met veel begrip op zijn reactie: ”Ja, als die wens er wel is en het kan niet..”

”Ik heb een relatie gehad van negen jaar, waarvan vijf jaar getrouwd”, vervolgt Leonard, ”dus dan is het achteraf gezien wel goed dat er geen kinderen zijn gekomen. Anders had je daar ook weer mee gezeten.” Annita laat aan hem weten dat het dan goed is zo.

Ongemakkelijk moment

Maar er is meer. Leonard appt met zijn buurman en geeft aan dat hij het leeftijdsverschil tussen hem en Annita te groot vindt. Hij is namelijk 41 jaar en Annita 48 jaar. De buurman reageert nuchter: ”Lekker man, kan ze jou nog wat leren.” Maar het zit Leonard toch dwars.

Wanneer Annita een vraag stelt van een kaartje, kan Leonard het eerlijk vertellen. ”Liever met iemand daten die tien jaar jonger is of tien jaar ouder? Leg uit”, vraagt Annita. Eerst beantwoordt Annita zelf de vraag. ”Dat maakt mij niet zoveel uit, tien jaar jonger of tien jaar ouder”, vertelt ze aan Leonard. ”Jij hebt liever jonger eigenlijk?”, vraagt ze hem vervolgens. Leonard: ”Ja, eigenlijk wel ja.” Annita vraagt hem hoeveel ze nou eigenlijk schelen. Daarop weet Leonard het antwoord goed. ”Zeven jaar.. ja, ik had het liever een beetje dichterbij gehad.”

Lees ook: Leuk: déze MAFS-deelnemer gaat opnieuw trouwen

Bron: Linda, Shownieuws | Beeld: Lang Leve de Liefde Videostill