LLDL-deelnemer onthult: ‘Ik heb 4 kinderen bij 3 vrouwen’

lldl

‘Een spoor aan alimentatie’ en ‘Red flag! Red flag!’ – de reacties waren niet mals

In Lang Leve de Liefde komen soms prachtige verhalen voorbij. Echte liefde bloeit héél af en toe op, en daar smullen we dan ontzettend van. Maar eigenlijk smullen we nog meer van de soms wat…bijzondere karakters die in het programma de revue passeren. Gisteravond stond Twitter bijvoorbeeld vol met verbaasde reacties over het kersverse koppel Joany en Jeroen. Vooral een onthulling van Jeroen maakt de tongen los.

Joany zoekt de ware

Zoals zovelen, is de 33-jarige moeder Joany op zoek naar the one: haar ware liefde. In haar aanmeldvideo legt ze uit dat ze ‘zoveel te geven en te bieden heeft’. De reden dat zij nog alleen is, is volgens Joany omdat zij nog ‘van de oude stempel’ is. Alles gaat tegenwoordig maar via de telefoon, maar dat ligt haar niet zo.

Joany zoekt een man die er verzorgd uitziet, met donker haar en een sociaal karakter. In die zin lijkt de 41-jarige Jeroen wel een goede match. De twee klikken goed met elkaar en de date begint dan ook vol goede moed.

Onthulling

Maar dan komt Jeroen met een bijzondere onthulling: hij heeft namelijk al vier kinderen. Bij drie verschillende vrouwen. Joany spreekt voor alle kijkers wanneer zij slechts met een geschokt ‘pfff’ reageert. “Ik zie alle vier de kinderen niet”, deelt Jeroen ook nog. “Dat is er zo ingelopen. En ja… Als ze komen, dan komen ze vanzelf wel. Het klinkt misschien hard, maar het is niet anders”, aldus de drukke single.

Niet mals

Op Twitter wordt met verbazing en ongeloof gereageerd. Dat Jeroen geen van zijn kinderen ziet, zien vele kijkers als een zogenaamde red flag. “3 exen, 4 kinderen, hij laat een spoor aan alimentatie na. Rennen!” schrijft een kijker.

Toch lijkt Joany minder problemen te hebben met de onthulling, want een klein kusje kan er nog wel vanaf. En ook dáár vallen kijkers weer over.

Voor de kijkers op Twitter lijkt de conclusie duidelijk: die Jeroen is één en al slecht nieuws. Jeroen zelf ziet het echter anders: “Iedereen vindt mij wel een goede kerel. Goed voor kinderen en alles. Een gezellig feestbeest”, stelde hij al in zijn voorstelvideo.

Hoe de date tussen Joany en Jeroen verder verloopt? Dat zien we vanavond.

Lees ook: Kijkers twijfelen aan oprechtheid rijke vriendinnen in Steenrijk, Straatarm

Bron: RTL Nieuws, Love Reality | Beeld: Videostill