Niets dan lof voor Frans Duijts na maagverkleining

Frans Duijts

De zanger is al heel wat kilo’s kwijt

Frans Duijts is flink wat gewicht verloren. De volkszanger liet in april dit jaar al weten dat hij door gezond eten en veel bewegen al 23 kilo kwijt was. Om het afvalproces te versnellen, onderging hij in augustus een maagverkleining. En met succes! De kilo’s vliegen eraf bij de zanger.

Frans ziet er fantastisch uit!

Gastric sleeve

Half augustus ging Frans Duijts onder het mes. In eerste instantie wilde hij een maagballon, maar uiteindelijk koos hij toch voor een gastric sleeve. Aan RTL Boulevard liet hij destijds weten hoe de vork in de steel zat: ”Ik heb er goed over nagedacht of ik het al dan niet ging doen. Ik ben al jaren bezig met de strijd tegen de kilo’s. Ik hoop gezond oud te worden. Het is puur zodat ik mijn kinderen en hopelijk ooit mijn kleinkinderen kan zien opgroeien.”

Complimenten

De operatie bij de toen 122 kilo wegende zanger lijkt zijn vruchten te hebben afgeworpen. Frans ziet er geweldig uit en dat is ook zijn Instagram-volgers niet ontgaan. Onder een foto die hij gisteren plaatste van zijn optreden, stromen de complimenten binnen. ‘Frans, wat zie je er goed uit. Goed dat je zo aan je gezondheid werkt’ en ‘Wauwie, wat val jij goed af! Je voelt je waarschijnlijk erg goed’, luiden enkele reacties. Een andere volger is vooral verbaasd dat Frans nu alweer op het podium staat na zo’n zware ingreep. ‘Zo Frans, petje af kerel om nu alweer vol gas te gaan.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat een gaaf feest! @soundrushmusic @q_dance #gezeligheidkentgeenspijt

Een bericht gedeeld door Frans Duijts (@fduijts) op

Lees ook: Loretta Schrijver over Koffietijd: ‘Sommige BN’ers schamen zich’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Patrick Harderwijk

Array