Model Lotte van der Zee op 20-jarige leeftijd overleden

Lotte van der Zee

Lotte kreeg op 20 februari een hartstilstand

Het 20-jarige model Lotte van der Zee is gisteravond overleden. De ouders van Lotte hebben het overlijden van hun dochter vanochtend bevestigd op Instagram. De jonge vrouw is gisteravond, in het bijzijn van haar ouders, om 22:47 uur overleden. 

Ze bedanken iedereen voor de steun en hartverwarmende berichten.

Wintersport

Lotte ging midden februari op wintersport met haar familie in het Oostenrijkse Westendorf. Op 20 februari voelde ze zich niet goed. “Een gevoel dat snel escaleerde in een plotselinge hartstilstand”, zo lieten haar ouders, Bert en Eugeniek, weten op het Instagram-account van hun dochter. Sindsdien werd ze in het ziekenhuis in een kunstmatige coma gehouden. Woensdag ging het steeds slechter met Lotte. Zo liet haar moeder weten dat haar organen het begonnen op te geven.

Overleden

Via Instagram maakten de ouders van het model bekend dat Lotte gisteravond is overleden. “Onze parel, ons alles is op woensdagavond 6 maart om 22:47 uur overleden. Het is superonwerkelijk dat onze lieve Lotte er niet meer is. Onze harten zijn gebroken”, schrijven de ouders van Lotte. Tevens bedanken ze iedereen die hen een hart onder de riem steekt. “Nogmaals willen we jullie allemaal bedanken voor alle steun en hartverwarmende berichten.” 

Miss Teenager Universe

De Enschedese blondine werd in 2015 bekroond met de titel Miss Teen Nederland. In 2017 deed ze daar een schepje bovenop en sleepte ze de titel Miss Teenager Universe in de wacht, hierdoor mocht ze zich de knapste tiener wereldwijd noemen. 

Bron: Instagram Lotte van der Zee | Beeld: Videostill