Lovende reacties voor laatste aflevering Beste Zangers: ‘Bizar mooi’

beste zangers

Onder meer Stef Bos en Miss Montreal wisten een gevoelige snaar te raken

Gisteravond was het tijd voor de grande finale van Beste Zangers. De afgelopen weken hebben er heel wat tranen gevloeid in het programma, maar ook bij kijkers thuis. De laatste aflevering van het populaire programma zorgde wederom voor een lach en een traan. 

Duetten

Beste Zangers werd gisteravond traditiegetrouw afgesloten met de duetten-aflevering. De afgelopen weken stond er elke week een BN’er (en één Vlaming) centraal in het programma. Stuk voor stuk zorgden ze voor een hoogtepunt. Zo maakte Miss Montreal indruk door te gaan rappen, wist Milow de juiste snaar te raken bij Tabitha en werd zelfs presentator Simon Keizer emotioneel bij het nummer ‘Papa’.  Voor deze afsluiter hebben de artiesten hun krachten gebundeld. Stuk voor stuk mochten ze iemand kiezen om een duet mee te zingen, wat resulteerde in een aantal fantastische optredens.

Suzan en Freek én Tabitha 

Suzan en Freek mochten de avond aftrappen en kozen Tabitha uit voor hun duet. Het drietal zette een fantastische versie van ‘Hou Vol Hou Vast’ van Bløf neer. Kijkers genoten van de samenwerking, zo maken we op uit de vele positieve reacties. “Hou vol mooi voor vandaag. Actueel”, zegt iemand. Het trio had ook niet kunnen weten hoe toepasselijk het nummer in deze tijd zou zijn. Iemand anders noemt het ‘het ultieme corona-nummer’.

Bekijk hieronder het optreden van Suzen en Freek en Tabitha: 

Stef Bos en Miss Montreal 

Save the best for last, was deze laatste aflevering absoluut van toepassing. Het duet van Stef Bos en Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, was volgens velen hét hoogtepunt van de avond. Het tweetal zong ‘Laat Me’ van Ramses Shaffey. Een intiem moment waarbij de twee samen achter een keyboard zaten, die werd bespeeld door Stef. Hoewel Sanne het zelf amper droog houdt, stromen de tranen bij de mensen thuis weer rijkelijk. “Wat is dit bizar mooi”, zegt iemand. Anderen: “Wat een weergaloos einde” en “Wat een ongekend niveau”.

Bekijk hieronder het optreden van Stef Bos en Miss Montreal: 

Lees ook: Stef Bos over reacties op Beste Zangers: ‘Het zijn geen valse tranen’

Bron: Beste Zangers, Twitter | Beeld: Videostill YouTube