Luca Borsato gelooft dat vader Marco Borsato nooit meer vreemdgaat

Luca Borsato

‘Ik geloof mijn vader op zijn mooie bruine ogen’

Marco Borsato en Leontine Borsato hebben een turbulente periode gehad. Ook voor hun kinderen was dit een lastige tijd. Gelukkig staat Luca Borsato, hun oudste zoon, volledig achter de opbloeiende relatie van zijn ouders. Hij gelooft dan ook dat zijn vader nooit meer van meerdere walletjes zal eten. 

Relatie

Begin 2020 maakten Marco en Leontine bekend te gaan scheiden na een huwelijk van bijna 22 jaar. De zanger zocht zijn geluk nét iets te vaak buitenshuis. Na een tijd uit elkaar te zijn geweest, heeft het stel inmiddels besloten hun relatie weer een kans te geven.

Vertrouwen

De kinderen van Marco en Leontine zijn ontzettend blij dat hun ouders weer gelukkig samen zijn. “Ik weet van mijn pa dat hij geen slecht mens is, en ik weet dat hij met heel veel respect naar mijn moeder kijkt”, vertelt oudste zoon Luca aan Weekend. “Er zijn bepaalde dingen gebeurd die zijn gebeurd en die laten we nu in het verleden. We kijken met heel veel positiviteit, vol goede moed en met een goed gevoel naar de toekomst”, laat hij weten. Hij heeft er dan ook het volste vertrouwen in dat zijn vader niet weer een misstap maakt. “Ik geloof mijn vader op zijn mooie bruine ogen”, aldus Luca.

Boos

Hoewel Luca nu ontzettend blij is voor zijn ouders, is hij een periode heel boos geweest op zijn vader. Ze hadden dan ook een tijdje wat minder contact. “Ik heb hem twee weken niet willen spreken”, vertelt de 22-jarige man. “Of in ieder geval, ik was wat kortaf als hij een appje stuurde.”

Belangrijk advies

Volgens Luca hebben Marco en Leontine altijd goed contact gehouden. Ook hebben wij geen overhaaste beslissingen genomen. Dat komt mede door het advies dat Luca ze heeft gegeven: doe maar voorzichtig en rustig aan. “Aan de liefde zal het niet liggen, die twee houden heel veel van elkaar. Dat is ook nooit anders geweest”, aldus Luca over zijn ouders.

Lees ook: Marco Borsato in tranen bij musical Leontine en dochter Jada

Bron: Weekend | Beeld: BrunoPress