Lucille Werner ontsnapte aan de dood: ‘De parachute opende niet op het juiste moment’

lucille

‘Mijn hart stond echt even stil’

In een uitgebreid interview met Story vertelt Lucille Werner over de keer dat ze tijdens opnames van een programma voor SBS6 bijna overleed, maar ternauwernood aan de dood ontsnapte. Een huiveringwekkende gebeurtenis, die altijd in haar geheugen gegrift zal blijven staan.

In het interview met Story vertelt Lucille Werner, oud-presentatrice van Lingo en tegenwoordig te zien in Koffietijd en 5 Uur Live, openhartig over haar leven.

Parachutesprong
Zo antwoordt ze op de vraag wat het meest avontuurlijkste is wat ze ooit heeft gedaan dat dat haar parachutesprong moet zijn geweest: “Een bijna verkeerd afgelopen tandemparachutesprong tijdens een tv-programma dat ik vorig jaar maakte en dat ook nog eens de titel Mijn Laatste Keer had. De parachute opende niet op het juiste moment. Er was behoorlijke paniek. Mijn hart stond écht even stil. Alles is gelukkig goed gekomen, maar dat doe ik nooit meer.”

RTL
Na vijftien jaar bij AVROTROS te hebben gewerkt, maakte Lucille de overstap naar SBS 6. Na daar een seizoen te hebben doorgebracht, kreeg de presentatrice te horen dat haar contract niet verlengd zou worden. Inmiddels is ze aan het werk bij RTL 4, waar ze het programma 5 Uur Live presenteert. Tussen SBS 6 en Lucille bestaat er geen contract meer, maar volgens een woordvoerder van de zender kunnen de twee nog wel op projectbasis met elkaar samenwerken.

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Story | Beeld: videostill