Fans van ‘De Luizenmoeder’ opgelet: er komt een bonus- en blooperspecial!

Hier worden wij heel blij van

Aan alles komt een einde. En dat geldt helaas ook voor het eerste seizoen van het megapopulaire tv-programma ‘De Luizenmoeder’. Aankomende zondag is de laatste aflevering te zien op NPO 3. We moeten daarna nog even wachten op het tweede seizoen. Gelukkig hebben de programmamakers nog wel één leuk nieuwtje voor ons!

Er komt nog een bonus- en blooperspecial ná de laatste aflevering.

Extra beeldmateriaal

Zo kunnen we gelukkig nog één week langer genieten van deze hilarische serie. De bonus- en blooperspecial zal op zondag 18 maart worden uitgezonden op NPO 3. In deze special laten de programmamakers de niet vertoonde scènes zien én komen de hoofdrolspelers aan het woord. Een woordvoerder van AVROTROS vertelt aan het AD dat de extra aflevering nog niet klaar is. “Er is heel veel leuk materiaal beschikbaar”, aldus een woordvoerder van AVROTROS. Zondagavond was de achtste aflevering van ‘De Luizenmoeder’ te zien en maar liefst 3,3 miljoen mensen keken ernaar. Een grote opluchting voor schrijver Diederik Ebbinge. Op Twitter schreef hij gekscherend: “Godzijdank, had vannacht en nachtmerrie dat we onder de 3 miljoen waren gezakt”.

‘Overtrokken hype’

Omdat het tv-programma zo’n ontzettende hype is, is het nu wel duidelijk dat er zeker een tweede seizoen gaat komen. Maar actrice Ilse Warringa, die in de serie Juf Ank speelt en meeschreef aan de populaire serie, vindt dit allemaal maar overtrokken. “Ik dacht: heel Nederland is gestoord. Iedereen is gek geworden en er wordt in een polonaise over me heen gewalst. Ik kan er nu wel weer om lachen hoor, maar de hele hype is zó overtrokken”, vertelde ze in de Volkskrant. Ook liet ze iets vallen over mogelijke nieuwe liedjes in het tweede seizoen. “Het is een liedje van niks. In het tweede seizoen gaan we misschien expres nieuwe liedjes stoppen, kijken wat dit gaat doen.” Nou Ilse, als het aan ons ligt tellen we de dagen af tot het nieuwe seizoen op de buis verschijnt!

Lees ook: Albert Heijn haalt per direct dit kinderfeestjesset uit de schappen: ‘Extreem onhandig gekozen’

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: LindaNieuws | Beeld: videostill