Je kunt een rol in de Luizenmoeder bemachtigen en zó doe je dat

Fans van de Luizenmoeder: leef je uit!

Het draaien van het tweede seizoen van de hitserie de Luizenmoeder staat later dit jaar gepland en als je wilt, kun jij onderdeel zijn van de cast. Je kunt je namelijk opgeven voor de casting van een  luizenmoeder!

Jij kunt als echte luizenmoeder op het schoolplein staan!

Ongekend succes

De Luizenmoeder is een onverwacht, ongekend succes op de Nederlandse televisie. De eerste aflevering van de serie scoorde al een kijkcijferrecord, wat overtroffen werd door de latere afleveringen van de serie. De Luizenmoeder draait om het leven van Juf Ank, schoolmeester Anton en moeder Hannah op de basisschool De Klimop. Het was helemaal niet de verwachting dat de serie een succes zou worden, maar toch brak het alle records. Iedereen was dan ook enorm teleurgesteld toen het eerste seizoen ten einde kwam.

Figurant

Maar, gelukkig komt er een tweede seizoen en jij kunt daar aan meedoen! De makers van de serie zijn namelijk op zoek naar figuranten die tijdens de opnames op het schoonplein van de basisschool in Mijdrecht willen staan. De opnames van het nieuwe seizoen staan gepland voor oktober en november. Ook leuk: je krijgt betaald voor je kleine rolletje in de hitserie. Volwassenen verdienen 30 euro en kinderen 20 euro. Je krijgt het geld aan het einde van de draaidag contant overhandigd.

Aanmelden

Natuurlijk kun je niet zomaar meedoen, maar zitten er wel een aantal eisen aan vast. Je moet namelijk sowieso van acht uur ‘s ochtends tot zes uur ‘s avonds beschikbaar zijn. Op welk tijdstip de opnames precies zullen zijn, wordt de avond van tevoren bekend gemaakt. Pak jij jouw moment om mee te doen aan één van de populairste Nederlandse series aller tijden? Dan kun je je aanmelden via het aanmeldformulier.

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: videostill