Maan vertelt: gaat ze Nederland vertegenwoordigen bij het songfestival?

maan zangeres

De geruchtenmolen rondom het liedjesfestijn draait overuren

Het is december en dat betekent dat de zanger of zangeres die Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Eurovisie Songfestival bekend wordt gemaakt. Veel mensen denken dat Maan de Steenwinkel de taak op zich zal nemen, maar is dit eigenlijk wel waar?

Geruchtenmolen

De geruchtenmolen rondom het songfestival draait overuren, dus besloot RTL Boulevard polshoogte te nemen. Presentator Aran Bade vroeg zangeres Maan of zij inderdaad Nederland gaat vertegenwoordigen bij het liedjesfestijn. “Er gaat een gerucht dat jij naar het songfestival gaat”, begint hij. Waarop Maan verbaast reageert: “Is dat zo?! Echt?”

Nieuws op Instagram

“Dan weet jij meer dan ik”, gaat ze lachend verder. Waarna Maan vertelt dat ze via Instagram ook al veel berichtjes had gekregen over een eventuele deelname aan het songfestival. “Ik dacht… Het songfestival? Wordt dat überhaupt nu bekend gemaakt?” Ook laat Maan doorschemeren dat ze het niet eens per se nu zou willen doen. “Ik was er afgelopen bij in Ahoy, dat was een mega vette show. Maar om zelf op dat podium te gaan staan… Daar moet ik nog even over nadenken.” Duidelijk!

Lees ook: Hugo de Jonge: ’60-plussers krijgen dit jaar nog uitnodiging voor boosterprik’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress