De maand waarin jij geboren bent zegt DIT over je persoonlijkheid! Bij ons klopte het precies!

kalender

In welke maand ben jij geboren?

Je geboortemaand is niet zomaar een maand, in de astrologie is het bepalend voor je sterrenbeeld. Sommige mensen zweren bij het wekelijks of zelfs dagelijks lezen van hun horoscoop.

Naast de horoscoop, die gebaseerd is op een periode tussen twee maanden en niet op een volledige kalendermaand, zegt de maand waarin je geboren bent heel veel over wie je bent en wat je levenspad is. Hieronder hebben we alle maanden op een rijtje gezet, herken jij jezelf hierin?

 • JANUARI
  Mensen die geboren werden in januari zijn buitengewoon ambitieus, maar een beetje conservatief en ernstig. Ze zijn erg kritisch en praten niet graag over hun gevoelens. Ze laten zich niet benaderen door mensen die niet op hetzelfde intellectuele niveau zitten.
 • FEBRUARI
  Mensen die geboren werden in februari zijn erg romantisch en je moet ze met veel geduld behandelen. Niet iedereen begrijpt hen door hun soms heftige stemmingswisselingen. Als je hen bedriegt, zie je hen nooit meer terug.
 • MAART
  Deze personen stralen charisma en charme uit. Ze zijn toegewijd en trouw. Ze worden niet gemakkelijk verliefd. Ze zijn schattig maar maak hen niet overstuur…! Het is een waar genot om met zo iemand samen te leven.
 • APRIL
  Vrouwen uit april zijn diplomatisch en kunnen goed met mensen overweg. De meesten zijn echter best jaloers… De april meisjes maken je de gelukkigste man ter wereld. Ze openen hun ziel voor iedereen die hun vertrouwen kan winnen.
 • MEI
  Deze vrouwen zijn erg standvastig en principieel. Ze zijn ook er aantrekkelijk. Gecombineerd met hun moeilijke karakter is dat wel eens gevaarlijk voor zij die op hen verliefd worden. Dit komt omdat je hen je hele leven lang zal herinneren.

Benieuwd naar jouw maand? lees verder op de volgende pagina!


Pagina 1/2

Array