Maarten van der Weijden met spoed opgenomen in ziekenhuis

maarten

De zwemmer had een bloeding in zijn maag

Het was afgelopen week even schrikken voor Maarten van der Weijden. Door een bloeding in zijn maag werd de voormalig olympisch kampioen zwemmen met spoed opgenomen in het ziekenhuis, zo deelt hij op social media. 

Foto vanuit het ziekenhuis

Maarten deelt een foto van zichzelf op Twitter, waarop te zien is dat hij met zijn dochtertje in een ziekenhuisbed ligt en haar voorleest uit een boek. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, schrijft de zwemmer bij het bericht. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag”, aldus van der Weijden.

Opgelucht en dankbaar

Gelukkig gaat het inmiddels alweer een stuk beter met de zwemmer. Hij is vooral opgelucht dat de bloeding niets te maken heeft met kanker, gezien er in het verleden leukemie bij hem is vastgesteld. De bloeding is gedicht, wat betekent dat Maarten het ziekenhuis na een week eindelijk weer mag verlaten. In het bericht bedankt hij alle artsen en verpleegkundigen die de afgelopen week voor hem hebben gezorgd.

Lees ook: Orgel Joke deelt gezondheidsupdate: ‘bloedwaarden zijn verbeterd’

Bron: Telegraaf | Beeld: BrunoPress