Maarten van Rossem deelt sneer uit aan Martien Meiland

maarten-van-rossem-martien-meiland

Maarten is overduidelijk geen fan van Martien

Martien Meiland en zijn familie waren de afgelopen tijd het gesprek van de dag. Of het nu om het populaire programma Chateau Meiland ging of om de uitspraken van Erica Meiland in haar boek. Maarten van Rossem is overduidelijk geen grote fan en haalt in het programma De slimste mens dan ook keihard uit naar de flamboyante tv-persoonlijkheid. 

‘Hij is niet goed snik’

Als je zoals familie Meiland veel in het nieuws bent, dan kan het niet anders dat je een vraag bent bij het tv-programma De slimste mens. Wanneer presentator Phillip Freriks iets vertelt over de realityster en dat hij vorig jaar heeft gezegd dat hij op Geert Wilders stemt, want ‘Nederland is te vol’, reageert Maarten stellig. “Hij is niet goed snik”, aldus de bekende brompot.

Geen verschil

Ondanks de poging van Freriks om het voor Martien op te nemen en te zeggen dat het juist goed is dat een BN’er daar eerlijk over is, blijft Maarten bij zijn mening. ” Je kunt het als eerlijkheid beschouwen, maar ik geloof niet dat hij ooit door iemand als politiek analist serieus genomen zal worden. Hij had net zo goed kunnen zeggen dat hij op konijnen had gestemd. Dat had geen fundamenteel verschil gemaakt.”

Op de rem

Misschien goed nieuws voor Maarten, want de Meilandjes lieten onlangs al weten in 2022 ‘wat meer op de rem te trappen’. Na een veelbewogen jaar hebben Erica en Martien behoefte aan wat rust. Dit doen ze overigens op aanraden van dochters Maxime en Montana. “Soms zijn ze acht dagen achter elkaar op pad. Dat is niet goed voor de mens”, aldus Montana in een interview met Veronica Superguide.

Lees ook: Erica Meiland onthult nieuw programma genaamd Chateau Bijstand

Bron: Shownieuws, Metronieuws| Beeld: BrunoPress