Macaulay Culkin kruipt nog één keer in de huid van Kevin McCallister

Home alone

Macaulay Culkin nog één keer Home Alone in kerstcommercial Google

Zeg je Macaulay Culkin, dan zeg je Home Alone. De inmiddels 38-jarige acteur is onlosmakelijk verbonden met zijn karakter Kevin McCallister, de hoofdpersoon uit de kerstklassieker die hij in 1990 vertolkte. Home Alone kwam bijna dertig jaar geleden uit en is uitgegroeid to de populairste kerstfilm ooit. Nog jaarlijks is de film tijdens de kerst op tv te zien. Op dit stukje jeugdsentiment hebben de makers van Google onlangs slim ingehaakt. Ze strikten Macaulay Culkin voor hun kerstcommercial, waarin Home Alone wordt nagebootst en in een modern jasje wordt gestoken.

Wat vind jij van de reclame?

Kevin

Na jaren is Macaulay Culkin weer ‘home alone’. Voor een kerstcommercial van Google is de acteur nog één keer in de huid gekropen van Kevin McCallister, om enkele iconische scènes uit de film opnieuw op te nemen. In de commercial is te zien hoe de inmiddels opgegroeide Kevin zijn avontuur herbeleeft, maar deze keer krijgt hij hulp van een slimme ‘vriend’. En deze vriend heet Google Assistent. Zo bestelt Kevin nu pizza online en gebruikt hij zijn computer om ‘Operation Kevin’ vol boobytraps te starten. Hiermee voorkomt hij uiteraard dat het inbrekersduo hem te pakken krijgt .

Viraal

De reclame bleek een ijzersterke zet van Google, want het filmpje is meteen viraal gegaan. De video werd in veertien uur tijd ruim 4,5 miljoen keer bekeken. Hieronder kun je het filmpje zien.

Lees ook: Boer Jan wint zenuwslopende finale Expeditie Robinson 2018

Wil je dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Linda Nieuws | Beeld: Videostill