Alle ‘Married at First Sight’-koppels zijn getrouwd, maar niet allemaal met succes

Married at First Sight

Het ene huwelijk pakt beter uit dan het andere

In de zevende aflevering van Married at First Sight was te zien hoe Pascal en Mirjam elkaar het jawoord geven en daarmee zijn alle koppels officieel getrouwd. Hoewel de stellen zorgvuldig zijn gematcht door een team van relatiespecialisten, is niet iedereen even blij met elkaar. Waar Nick en Maxime genieten van hun huwelijksreis op Curaçao en elkaars gezelschap, daalt de sfeer bij Ronald en Monique op Mallorca tot onder het vriespunt. 

Monique liet in de vorige aflevering al weten dat haar huwelijk met Ronald niets zou worden.

Rukje

Het nieuws dat Monique een relatie met hem niet ziet zitten, komt hard aan bij de gevoelige Ronald. Ten einde raad belt hij een goede vriend voor wat morele support. Deze adviseert hem om er maar het beste van te maken. Hij is immers al zo lang niet op vakantie geweest. Ook raadt hij Ronald aan om er maar ‘een rukje aan te geven’ als hij wat ontspanning nodig heeft. Gesterkt door de bemoedigende woorden van zijn kameraad, probeert Ronald de knop om te zetten en maximaal van zijn vakantie te genieten. Hij werkt zich in het zweet in de sportschool en boekt voor zichzelf een heerlijke massage, om ten minste nog iéts van de huwelijksreis te maken.

Knappe man

Op het zonnige Curaçao hangt de vlag er heel anders bij. Maxime en Nick lijken in de wolken en genieten volop van hun vakantie en elkaar. Om hun prille relatie enigszins te verdiepen, doen ze een opdracht tijdens een etentje waarbij ze elkaar persoonlijke vragen stellen en elkaar vier minuten in de ogen moeten kijken. Daar heeft Maxime bepaald geen problemen mee. ”Dat was zeker wel even glijen. Een knappe man. Míjn knappe man.” En ook Nick vermaakt zich opperbest op het Antilliaanse eiland met zijn kersverse echtgenote. ”Het is echt maximaal genieten met Maxime.”

Eén bed

Ook Peter en Paul lijken elkaar erg leuk te vinden. Peter geeft eerlijk toe dat hij nog wel even moet wennen aan het feit dat Paul vier kinderen heeft en zelfs al opa is. Toch lijkt het op alle vlakken helemaal goed te zitten tussen de twee. Of ze samen in één bed slapen tijdens de huwelijksnacht? Dat spreekt voor zich, vindt Paul. ”We staan al zo dicht bij elkaar dat we daar niet kinderachtig over gaan doen.” Ook de goedlachse Peter heeft daar weinig moeite mee, al benadrukt hij wel dat het alleen bij slapen blijft. ”Ik vind het te snel om nu al seks te hebben. Dat zou te snel gaan, ik wil het serieus aanpakken.”

Enthousiast

Pascal en Mirjam zijn ook net getrouwd en vooral Pascal is enorm enthousiast. Wellicht iets té enthousiast, want dat laatste zou Mirjam nog weleens kunnen afschrikken, zo waarschuwen de experts hem. En hoewel Pascal Mirjam op het hart drukt dat ze het moet zeggen wanneer hij te opdringerig doet, kan hij zich daarna toch niet inhouden en overrompelt hij zijn bruid met een kus op de mond.

Lees ook: O’G3NE reageert op haatberichten over de relatie van hun vader

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Linda | Beeld: Videostill RTL XL