MAFS Arjan reageert op de vele kritiek die hij heeft gekregen

arjan-kritiek

Zijn actie is bij veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten

Gisteren berichtten we over de veelbesproken aflevering van Married at First Sight die dinsdag op televisie was. Arjan besloot om niet met zijn man Maurice op huwelijksreis te gaan en stuurde een brief om de relatie te beëindigen. Het leverde hem bakken kritiek op, waar hij nu op heeft gereageerd.

Een brief in plaats van een etentje

Deelnemers aan Married at First Sight trouwen met een wildvreemde. Vervolgens gaan ze met diegene op huwelijksreis en leren ze elkaar goed kennen. Bij Maurice en Arjan verliep dat echter een beetje anders. Maurice reisde af naar Porto en wachtte daar in een restaurant op Arjan, maar die kwam niet. In plaats daarvan kreeg Maurice een brief in zijn handen gedrukt, waarin Arjan beschreef dat hij de relatie toch niet zag zitten.

Teleurgesteld

Het is nog nooit eerder gebeurd dat een MAFS-kandidaat alleen op huwelijksreis ging. Maurice besloot er het beste van te maken en te genieten van alles wat Porto te bieden heeft. Toch was hij behoorlijk teleurgesteld. Hij vond het vervelend voor zijn familie en vrienden, omdat hij hen ook bij het liefdesavontuur had betrokken. We zagen vervolgens hoe ook Arjan zich niet bepaald fijn voelde. Hij had besloten de relatie te beëindigen, omdat hij Maurice eerder als een broer dan als een geliefde zag.

Veel kritiek

De actie van Arjan schoot bij veel kijkers in het verkeerde keelgat. Hij kreeg een lading kritiek over zich heen via social media. Veel mensen vonden dat hij beter niet aan het experiment mee had kunnen doen, als hij toch niet bereid was met zijn uitgekozen partner verder te gaan. Volgens Arjan ligt het echter anders. De bloemist heeft een post op Instagram geplaatst waarin hij zijn kant van het verhaal toelicht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Arjan Bomekamp (@bloemeninbreedstezin)

Wijsheden en gemengde reacties

Arjans tekst staat vol met wijsheden, waaronder ‘Liefde laat zich niet dwingen’ en ‘Liefde kiest zelf en dat maakt de liefde zo bijzonder’. Ook schrijft hij dat elk verhaal groter is en meer inhoud heeft dan je kunt zien. Hij vraagt mensen lief voor elkaar te zijn en voorzichtig te zijn met oordelen. In de reacties reageren veel mensen begripvol, maar zeggen anderen dat MAFS niet de beste keuze voor Arjan was. Hopelijk vinden zowel Maurice als Arjan binnenkort hun ware liefde!

Lees ook: Kijkers MAFS geschokt voor verbreking van huwelijk Arjan en Maurice

Bron: LINDA. | Beeld: Videostill Married at First Sight