MAFS-Chantal vindt het eetpatroon van haar man Henk maar vreemd

Chantal en Henk

De twee leren elkaar – en bijbehorend eetpatroon – goed kennen 

Tot veel verbazing van de Married at First Sight-kijker lijkt het best te klikken tussen Chantal en Henk. Gisteren zagen we dat het pasgetrouwde stel op huwelijksreis is en elkaar beter leert kennen. Henk lust alleen niet zoveel en daar vindt Chantal natuurlijk wat van.

Haar mening

Chantal schuift haar voorkeuren en meningen niet onder stoelen of banken. Een man met beharing moet ze niet. Gelukkig heeft Henk geen haar in zijn oren, zo viel de blondine al op tijdens hun bruiloft. Wellicht heeft de 42-jarige wel een ander minpunt gevonden aan haar kersverse echtgenoot: zijn eetgewoontes. 

Op de foto met het McDonald’s bord

Henk en Chantal genieten momenteel van hun huwelijksreis in het Turkse Antalya. Tijdens een wandelingetje door de stad moest en zou Henk op de foto met het McDonald’s logo, want ja ‘hij heeft een reputatie op het werk’. Chantal gaat erin mee en zet haar man op de kiek. “Mensen gingen daar praten over ons hè, omdat wij een foto bij dat McDonald’s bord maken.”

Pizza en hamburgers

Chantal en Henk slaan de McDonald’s over en niet veel later komen ze een restaurantje tegen. De 47-jarige bestudeert de menukaart vluchtig en concludeert dat hij en Chantal daar best kunnen eten. “Pizza en hamburgers!”, roept Chantal semi-verontwaardigd uit. “Dus jij kan eten.” De twee kennen elkaar dan nog niet zo lang, maar de Haagse weet al dat haar man geen avontuurlijke eter is.

Lastige eter

“Ik lust niet veel, nee”, bekende Henk eerder. “Chantal is daar wat makkelijker in. Ik ben wel een pietlut met eten.” Ook Chantal heeft wel door dat zij de makkelijke eter van de twee is en vindt het voedselspectrum waarin haar man leeft wat beperkt. “Hij wil patat of schnitzel”, lacht Chantal. “En dan wil hij het liefst een hele bekende hamburger. Maar ik trek dat niet. Ik ben een lekkere eter.”

Wat-ie toch lust

Overigens lust Henk echt wel groenten. “Ik lust ook wel broccoli. Ik lust ook wel boontjes met gebakken spek. Ik lust best wel veel, maar dat hebben ze hier niet. Dan ga ik voor safe.” En in Henks geval vertaalt ‘safe’ zich naar een schnitzel of een biefstukje.

Fijne huwelijksreis

Wie overigens denkt dat de huwelijksreis van Henk en Chantal gedoemd is te mislukken, heeft het mis. De twee hebben het samen erg leuk. Wanneer het eten achter de kiezen is proosten de twee ‘op een fijne vakantie’.

Lees ook: Carlo Boszhard steekt MAFS-Chantal een hart onder de riem vanwege reacties op social media

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Married at First Sight | Beeld: Videostill Married at First Sight

Array