MAFS-koppel Joost en Milly niet langer samen

Daarmee zijn alle stellen van het laatste seizoen uit elkaar

Het laatste Married At First Sight-stel van afgelopen seizoen dat nog samen was, is nu ook uit elkaar. Joost en Milly gaan niet langer meer als man en vrouw door het leven. Dat bevestigt het programma aan RTL Boulevard. Joost en Milly gaan nu de scheidingsprocedure in.

En we hadden onze hoop nog wel gevestigd op deze twee…

Joost en Milly

Waar het één na het andere koppel uit elkaar ging, leken Joost en Milly hét succesverhaal te worden van het vierde seizoen van Married At First Sight. Toch hebben ook zij besloten een punt te zetten achter hun relatie. Daarmee is geen enkel koppel uit het laatste seizoen nog bij elkaar. Volgens de makers van het programma is Joost degene die de scheiding heeft aangevraagd. De twee zijn wel als vrienden uit elkaar gegaan.

MAFS

Drie van de vijf huwelijken van het vierde seizoen van het trouwprogramma strandden al tijdens de show. Later werd bekend dat Peter en Paul ook niet langer een stel vormden. Nu is met Joost en Milly dus ook het laatst overgebleven stel uit elkaar gegaan. Wellicht levert het vijfde seizoen van het datingprogramma meer geslaagde huwelijken op. Dit vijfde seizoen zal gepresenteerd worden door Carlo Boszhard. Hij neemt het stokje over van Peter van der Vorst, die onlangs programmadirecteur van RTL is geworden.

Lees ook: Wat een broekie: Jim Bakkum deelt 16 jaar oude foto van hem en Glennis Grace

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill