MAFS-koppel Ferry en José spreekt eerste twijfels naar elkaar uit

Ferry José twijfels

‘Je krijgt de liefde op een presenteerblaadje aangeboden, maar bij mij gebeurt het niet’

Het leek het Married at First Sight-koppel Ferry en José voor de wind te gaan, maar toch beginnen de eerste twijfels beginnen toe te slaan. Met name José laat in de laatste aflevering van het programma weten dat ‘de kriebels’ die ze hoopte te voelen voor Ferry, nog niet zijn ontstaan. Desondanks maken de twee het beste van hun tijd samen in het prachtige Noorwegen.

Huwelijksreis naar Noorwegen

Ferry en José zijn inmiddels vijf dagen getrouwd en genieten volop van hun huwelijksreis in Noorwegen. Hoewel alles koek en ei lijkt tussen de twee, heeft zich achter de schermen een moeilijk gesprek voorgedaan. Ferry lijkt moeite te hebben met de uitspraken van José en neemt even wat tijd voor zichzelf. “Ik heb niet zo heel goed geslapen vannacht. Beetje liggen malen”, begint Ferry zijn gesprek voor de camera. De twee hebben het onder andere gehad over wat er precies gebeurd is en wat de verhoudingen op het moment zijn.

Twijfels van José

José laat aan de andere kant weten dat Ferry meer gevoelens voor haar heeft ontwikkeld dan dat zij voor hem heeft. “Dit maakt hem onzeker”, laat José weten. Volgens Ferry is het nog geen houden van, maar hij vindt haar wel heel leuk. ‘Wat er is, is er en wat er niet is, is er niet. Je kan het niet afdwingen. Dat is het leven.”

‘Liefde op een presenteerblaadje’

Om haar gevoelens met iemand te kunnen delen, besluit José haar moeder te bellen. Tijdens het gesprek laat ze duidelijk merken dat Ferry sneller gaat dan zij en dat ze hier moeite mee heeft. “Het is een supergave vent. Het is een mooie man om te zien, hij is superlief en zorgzaam. Je zit eigenlijk gewoon te wachten op die gevoelens. Van: laat maar komen die kriebels. Je krijgt de liefde op een presenteerblaadje aangeboden en je denkt: ‘we gaan ervoor’. Maar bij mij gebeurt het dus niet. Dat is gewoon heel frustrerend”, zo laat José weten.

Zal het experiment slagen?

Gelukkig maakt het stel samen veel mooie momenten mee in Noorwegen. Dit neemt José voor nu mee en dat is volgens haar ook al erg veel waard. Ferry is ervan overtuigd dat José nog steeds wil dat het experiment kan slagen. “En ik zelf natuurlijk ook.” Ook hij is realistisch en laat weten dat ze elkaar nu net vijf dagen kennen. “We zijn dan wel getrouwd, maar dat is maar een papiertje”, sluit Ferry af.

Aflevering gemist? Kijk de laatste aflevering van Married at First Sight hier terug.

Lees ook: Deze 5 boeren kunnen we de aankomende tijd volgen in Boer zoekt Vrouw

Beeld: Videostill RTL 4