Married at First Sight-Manuela blikt terug op haar liefdesavontuur

De ‘crazy latina’ laat van zich horen op Instagram

Manuela toonde zich een veelbesproken deelnemer in het meest recente seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake. Ze waagde zich aan een blind huwelijk met Silio in de hoop ware liefde te vinden. Ondanks haar vastberadenheid om het huwelijk tot een succes te brengen, ontdekte ze helaas dat hij intussen zijn interesse verlegde naar mededeelneemsters Rosa en Marissa. In een Instagram-bericht blikt Manuela nu terug op hoe zij het liefdesexperiment heeft ervaren.

Waardevolle lessen

Op Instagram deelt Manuela een uitgebreid bericht waarin ze terugkijkt naar alles wat ze de afgelopen periode heeft meegemaakt. “Chapter; MAFS closed!? De sprong in het diepe om de liefde te vinden via MAFS is niet gelukt”, begint ze haar verhaal. Maar volgens Manuela is er iets veel belangrijkers gelukkig wél gelukt. Ze heeft namelijk de weg naar haarzelf teruggevonden, blijkt uit haar bericht. “Dankbaar voor deze waardevolle lessen”, aldus Manuela.

No hard feelings

Ook wil ze van de gelegenheid gebruik maken om haar welgemeende excuses aan te bieden aan haar medekandidaten. Na hen te hebben bedankt voor de geweldige ervaring, schrijft ze het volgende: “Ik merk dat ik bij sommige pas heel laat – misschien helemaal nog niet – mijn masker heb laten vallen.” Wat de Colombiaanse diva daarmee bedoeld? “In groepen ben ik soms ongemakkelijk omdat ik me niet echt thuis voel. (…) Dat vind ik jammer. Want ondanks al jullie love, de lol en gesprekken, heb ik me – voor m’n eigen gevoel – niet helemaal onderdeel kunnen voelen van de groep of m’n best gedaan om dit te zijn”, legt ze uit. De reden die ze hiervoor noemt, is dat ze ’te’ druk bezig was met het drama waarin ze verwikkeld raakte en haar eigen zelfontwikkeling.

Ook laat Manuela in haar bericht weten dat ze geen wrok koestert jegens Silio, Marissa of Rosa. Daarom roept ze haar volgers dan ook op om te stoppen met de haar richting haar mededeelnemers.

Groei

Tot slot geeft ze aan een hoop geleerd te hebben tijdens haar MAFS-avontuur, al zijn er nog wel een aantal ontwikkelpunten wat haar betreft. “Ik loop nog steeds tegen verlatingsangst en onzekerheden aan”, aldus Manuela. Voor nu is ze van plan om de focus te leggen op haar selfhealing journey, iets waarin ze haar volgers graag mee wil nemen. Ze sluit haar bericht af met een dankwoord aan de kijkers die haar hebben gesteund met lieve berichten.

Lees ook: Hoe is het afgelopen met Silio en Marissa uit MAFS?

Bron: Instagram @manuelarave.o | Beeld: Married at First Sight