MAFS-Martijn geeft ongezouten mening over huwelijk Dirk en Anneke

‘Als er iemand oprecht is, dan is het Anneke’

Martijn kennen we allemaal nog van het seizoen van Married at First Sight van vorig jaar. Sindsdien laat hij nog met enige regelmaat van zich horen. Zo ook in de MAFS Aftertalk podcast van Kim en Patrick, waar hij zijn ongezouten mening geeft over Dirk en Anneke uit dit seizoen.

Mismatch

Vorig jaar werd Martijn in Married at First Sight gekoppeld aan Nicole. We kunnen wel zeggen dat het stel samen het meest spraakmakende koppel van het seizoen vormde, en dan niet bepaald in de positieve zin. Na heel veel ruzies, discussies en een ruk aan de handrem midden op de autoweg was het duidelijk: dit was absoluut geen match.

Ervaringsdeskundige

Inmiddels heeft Martijn zijn leven weer opgepakt, en laat hij zo nu en dan nog van zich horen. Married at First Sight is daarbij dan – hoe kan het ook anders – zijn favoriete onderwerp. Ook dit seizoen zit hij steevast voor de buis om de MAFS-koppels te analyseren. Een taak die hem als ervaringsdeskundige natuurlijk perfect past.

Dirk en Anneke

In de MAFS Aftertalk podcast laat Martijn zijn licht schijnen over de match (of eigenlijk: het gebrek eraan) tussen Dirk en Anneke. Hij vertelt dat hij, in tegenstelling tot veel andere kijkers, Anneke wel begrijpt. “Ik snap Anneke absoluut als geen ander. Op een gegeven moment zegt Dirk volgens mij: ‘Ze is niet oprecht.’ Maar dan denk ik: Als er iemand oprecht is, dan is het Anneke”, stelt de oud-deelnemer.

“Zij zegt letterlijk wat ze denkt”, gaat Martijn verder. “Ze zegt gewoon echt waar het aan ligt. En als ik mijn uitzendingen terugkijk, dan betrap ik mezelf erop dat ik niet altijd de waarheid heb gezegd”, geeft hij eerlijk toe.

Lees ook: Deze MAFS-kandidate hoopte dat haar man zou terugkrabbelen

Bron: Love Reality | Beeld: Married at First Sight