MAFS-Robin heeft alweer een nieuwe liefde en zo ziet ze eruit

Robin heeft na het programma een nieuwe liefde ontmoet

Het Married at First Sight avontuur eindigde abrupt voor het koppel Robin en Kimberly. Wat op een heerlijk romantische huwelijksreis in het zonnige Curacao leek, ging er achter de schermen anders aan toe. De twee besloten van elkaar te scheiden en gingen hun eigen weg. Inmiddels heeft Robin nu tóch een nieuwe liefde gevonden en deelt hij haar met de rest van de wereld.

Kimberly voldoet niet aan de lijst

Het vijfde seizoen van Married at First Sight zit er op. We zagen afgelopen week in de laatste aflevering dat twee van de zes koppels getrouwd blijven. Robin en Kimberly waren hier helaas niet een van. Hoewel ze op het eerste gezicht het perfecte koppel leken en een romantische huwelijksreis hadden op Curacao, bleek het koppel tijdens het samenwonen een mismatch te zijn. Kimberly was erg gekwetst door de uitspraken van Robin op het moment dat de camera’s niet draaiden. “Wanneer de camera’s draaiden, klapte Robin volledig dicht, maar zodra er niet gefilmd werd, zag ik een heel andere kant van hem.” Robin had een eisenlijstje waar Kimberly niet aan leek te voldoen. Zo had ze geen racefiets, ging ze niet naar festivals en reisde ze te veel.

Nieuwe liefde Kim

Gelukkig voor Robin heeft hij nu wél een vrouw gevonden die aan zijn eisen voldoet. Hij moest zijn nieuwe liefde een tijd geheim houden, maar nu de laatste aflevering van Married at First Sight is afgelopen schreeuwt hij het van de daken. Kim is zijn nieuwe ware liefde. Kim deelt op haar pagina een kiekje van Robin en haar samen. Bij de foto gebruikt ze de hashtags ‘mijn’, ‘blijmetjou’, ‘vooraltijd’, ‘september2020’ en ‘neeikhebgeenracefiets’. Wat er precies staat te gebeuren in september 2020 is vooralsnog een raadsel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#mijn #?? #reus #eindelijkhetmag #blijmetjou #vooraltijd #september2020? #enneeikhebgeenracefiets?

Een bericht gedeeld door KimChristinaMaria? (@kimvervaart) op

 

Lees ook: Blijven of scheiden: dit gebeurde er tijdens de grote finale van MAFS

Bron: Instagram Kim Vervaart | Beeld: Videostill Videoland