MAFS-Sanne heeft een nieuwe liefde in haar leven

MAFS Sanne nieuwe liefde

Op Instagram deelt Sanne met trots haar nieuwe vlam

Ondanks dat het liefdesexperiment in Married at First Sight niet goed uitpakte voor Sanne, heeft ze gelukkig alsnog de liefde gevonden. De blondine maakte zelf het nieuws op Instagram bekend en deelde gelijk een verliefd kiekje van hen samen.

Nieuwe liefde Sanne

Sanne heeft ervoor gekozen om haar Instagram-pagina op privé te houden. Foto’s zijn daarom niet zichtbaar indien je de persoon volgt. Gelukkig accepteert Sanne veel volgverzoeken, zodat fans haar na het programma toch nog kunnen volgen. Veel fans waren blij verrast om Sanne met een goedlachse jongeman te zien. Bij de foto plaatste ze een hartje. Haar volgers weten genoeg: Sanne heeft een nieuwe liefde in haar leven!

Verliefd kiekje

De blondine wordt overspoeld met hartverwarmende reacties en felicitaties van haar volgers. Zo zijn veel mensen onder de indruk van de jongen en schrijven: “Ooo, wat een lekkertje!”. Een ander valt op hoe verliefd de twee er samen uitzien. “Hoezo, verliefd kijken. Heel veel geluk samen!”. De foto van de tortelduifjes is onder andere bij Shownieuws te zien. Tot nu toe is het nog onbekend wie de nieuwe liefde in het leven van Sanne is.

Married at First Sight met Thierry

Sanne werd in het liefdesexperiment Married at First Sight gekoppeld aan Thierry. De twee leken een vliegende start te maken nadat ze elkaar het jawoord hadden gegeven. De eerste kleine barstjes ontstonden tijdens hun huwelijksreis in Italië. Gelukkig verdwenen deze al snel toen de twee na hun huwelijksreis gingen samenwonen. Ze besloten daarom ook om aan het einde van het programma getrouwd te blijven. Helaas kwam aan het sprookje een einde en besloten Sanne en Thierry om enige tijd na Married at First Sight te scheiden.

Lees ook: Dit is de echte reden achter de scheiding van MAFS-Thierry en Sanne

Bron: Shownieuws, Instagram Sanne | Beeld: Videostill