MAFS-Thierry in de wolken met zijn kersverse vrouw: ‘Het is alsof we elkaar al jaren kennen’

Er lijkt wat op te bloeien tussen het pasgetrouwde koppel

Married At First Sight-koppel Thierry en Sanne leren elkaar steeds beter kennen. Het jawoord is gegeven en de kersverse bruid en bruidegom genieten momenteel van een romantische huwelijksreis in Italië. De liefde lijkt er vanaf te spatten tussen de twee. Is deze match een schot in de roos?

Hand in hand

In de aflevering van gisteravond zagen we hoe Thierry en Sanne in Italië een rondleiding krijgen door een prachtige wijngaard, aan de rand van de Vesuvius. Hoewel de twee elkaar pas net kennen, lopen ze hand in hand door de wijnvelden alsof ze al jaren samen zijn. Het lijkt erop dat de experts hun werk goed hebben gedaan. De vonken tussen het koppel vliegen er vanaf. “Het voelt nog steeds zoals vanaf moment één: gezellig, vertrouwd en er is een goede klik. We hebben het naar ons zin en lachen veel. Heel bizar, maar het is alsof we elkaar al jaren kennen”, glundert Thierry.

Geen neushaar

Ook bij Chantal en Henk gaat het boven verwachting goed en lijkt Cupido raak te hebben geschoten. “Dit hoort gewoon bij elkaar”, vertelt de moeder van Henk aan presentator Carlo Boszhard. Volgens haar zijn Henk en Chantal een match made in heaven. Zelfs de doorgaans zo kritische bruid Chantal heeft niets te klagen, want haar bruidegom voldoet tot dusver aan alle wensen. “Geen neushaar, dus tot nu toe is het hartstikke leuk”, vertelt ze opgelucht voor de camera. De twee hebben ook al een overeenkomst gevonden. Ze houden namelijk allebei enorm van Nederlandse muziek. Ook Henk ziet het rooskleurig in. “Ik heb er wel vertrouwen in”, laat de bruidegom weten.

De volgende aflevering van Married At First Sight is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Lees ook: Kijkers raken ontroerd door eerbetoon aan Martin Elferink tijdens Heel Holland Bakt

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill