Wat een prestatie: Maik de Boer is twintig kilo afgevallen

De stylist deelt het resultaat op zijn Instagram

Maik de Boer deelde onlangs een foto op Instagram, waarbij hij trots liet weten dat hij twintig kilo is afgevallen. In zijn eerdere berichten op Instagram liet hij zien dat hij flink aan zijn lichaam werkte, aangezien er volgens hem wat kilo’s af moesten. Inmiddels straalt de stylist en laat hij met verschillende hashtags weten dat hij lekker in z’n vel zit. Wat een prestatie!

Bruiloft snacks

Maik de Boer gaf in een eerder interview met NU.nl aan dat hij flink wat kilo’s was aangekomen. Samen met presentatrice Anouk Smulders presenteerde hij het programma: ‘Wie heeft de mooiste bruiloft?’. De stylist gaf toen aan waardoor hij kilo’s aankwam: “Ik krijg telkens desserts en glaasjes champagne aangeboden bij die bruiloften. Het was allemaal hartstikke gezellig, maar je wordt er niet slank van.”

De knop om

Inmiddels is de knop om bij Maik. Hij zwoegt in de sportschool en zorgt ervoor dat de overtollige kilo’s als sneeuw voor de zon verdwijnen. En hoe! De stylist deelt filmpjes waarop hij verschillende oefeningen uitvoert in de sportschool. Ook plaatst hij hier en daar een foto van een spierbal. Hartstikke logisch, want de stylist ziet er fantastisch uit.

#healthy

Onder de meest recente foto van Maik plaatste hij de tekst: “20 kilo lichter na hard trainen, detoxen en een sabatical zomer #goals #proud #healthy #life #happiness”.De reacties onder de foto van de stralende stylist zijn lovend. Zo reageert voormalig wielrenner Thomas Dekker: “Goed bezig” en plaatsen fans juichende smileys onder de foto.

Lees ook: Dit zijn de eerste vier deelnemers van Expeditie Robinson

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube