Maik de Boer wakkergeschud door ontdekking pre-huidkanker

Maik de Boer

Het was een spannende tijd voor de stylist

Maik de Boer kan weer opgelucht ademhalen. De stylist ontdekte een tijdje geleden een plekje bij zijn oog, dat pre-huidkanker bleek te zijn. Gelukkig was hij er op tijd bij en is het plekje inmiddels operatief verwijderd. Toch is Maik ervan geschrokken en heeft de ontdekking voor een wake-upcall gezorgd, zo laat hij weten op Instagram.

”Je leven staat toch even stil.”

Huidkanker

Ondanks de goede afloop is de 58-jarige stylist toch erg geschrokken. ”Ook al was het aan de goede kant van de kanker, je leven staat toch even stil”, schrijft hij. Aangezien zijn vader op jonge leeftijd overleed, nam Maik deze zomer het drastische besluit om een sabbatical te nemen. Zijn dagen vulde hij met trainen en detoxen en hij werkte zo aan een gezond en energiek lichaam.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat een onschuldig plekje leek, was pre-huidkanker! Door het adekwaat handelen van @drjooststaudt was ik er op tijd bij. Ook al was het aan de goede kant van de kanker, toch staat je leven even stil. Mijn vader werd per slot van rekening niet veel ouder dan mijn leeftijd nu! Waar sta ik, wie ben ik, wat wil ik (nog)? Ik koos voor een sabbatical zomer gevuld met trainen en detoxen maar vooral aan een gezond en energiek lijf werken. In goed overleg met Talpa besloten we samen de exclusiviteit eruit te halen. Vrij zijn als freelancer in het jaar dat ik precies 25 jaar in het vak zit en te kunnen kiezen wat ik wil en leuk vind! Ik ben meer dan trots op alle programma’s waar ik aan meewerkte samen met al die mooie passievolle collega’s, redacteurs, ploegen en productiehuizen. Ik vind het altijd leuk anders dan mijzelf, een ander een podium te geven. Op zoek naar zelfspot bij onze sterren op de rode loper voor Shownieuws, jury zijn bij ‘Over smaak valt te twisten’, als vast panellid bij ‘Met de deur in huis’, 32 bruiloften bezoeken en een prijs uitreiken bij ‘Wie heeft de mooiste bruiloft’ of bijzondere mensen in het licht zetten bij ‘Marktplaats heel Holland handelt’ Heel simpel de kijker blij maken met leuke mooie tv. Even een lach op het gezicht! Veel gelachen maar vooral veel geleerd! Ik hoop met de komst van alle mooie namen dat Talpa straks beter vindbaar is en men geniet van alle nieuwe formats. Dit gun ik vooral John en Linda de Mol die al jaren hun nek uitsteken voor de kijker en met succes. Ik vier vooral het leven en pluk de dag en wil vooral iedereen die de moeite neemt dit te lezen adviseren: in de zon, smeren smeren smeren en laat regelmatig je huid even checken! Tot snel, op welke plek dan ook! #carpediem

Een bericht gedeeld door MAIKDEBOER (@maikdeboer) op

Meer dan trots

Maik doet het ook op werkgebied even rustig aan. ”Vrij zijn als freelancer in het jaar dat ik precies 25 jaar in het vak zit en te kunnen kiezen wat ik wil en leuk vind! Ik ben meer dan trots op alle programma’s waaraan ik meewerkte samen met al die mooie collega’s, redacteurs, ploegen en productiehuizen. Heel simpel de kijker blij maken met leuke, mooie tv. Even een lach op het gezicht.”

Leven vieren

Hij hoopt dat met de komst van een aantal grote namen Talpa straks beter vindbaar is en de kijkers genieten van alle nieuwe formats. Zelf gaat hij lekker door met het vieren van het leven. Wel heeft hij nog een advies voor al zijn volgers op Instagram: ”In de zon smeren, smeren, smeren en laat regelmatig je huid even checken!”

Lees ook: Hilarisch: Martien Meiland doet mee aan ‘Ranking The Stars’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Patrick Harderwijk