Een man bouwt dit bijzondere hok in zijn voortuin. Moet je de binnenkant eens zien!

man bouwt hok

Er schuilt meer in dit kleine hok dan je zou denken

Soms kom je creaties tegen op het internet, waarvan je denkt: waarom zijn wij hier niet op gekomen? Zo ook dit bijzondere hok dat is gebouwd door een man uit Engeland. In eerste instantie zie je hier niet veel bijzonders aan, totdat je binnenkant ziet!

In zijn voortuin had de man wat ruimte over en hier had hij een innovatief idee voor.

Bijzonder hok

In de buurt van de man werden regelmatig fietsen gesloten. Zonde, want telkens nieuwe fietsen kopen, kost bakken met geld. In plaats daarvan investeerde de man in wat bouwmaterialen en bouwde hij zelf dit bijzondere hok. Dankzij het schuifsysteem kan het hok uitgeschoven worden en passen hier alle fietsen in. Zo staan ze allemaal droog én achter slot en grendel!

man bouwt hok

Compact

In minder dan een week bouwde hij zijn creatie. Daarnaast dacht hij nog verder na door een speciale grasmat op de bovenkant van het hok te maken. Het overtollige water dat op de bovenzijde terecht komt wordt dankzij deze grasmat opgenomen en voorkomt lekkage aan de binnenzijde. Zo blijven de fietsen droog en veilig in het hok staan. Ook heeft de man aan de binnenzijde een aantal haken aan de wanden bevestigd. Hier kunnen overige fietsmaterialen zoals helmen en regenjassen aan opgehangen worden. Compact en een goede opbergplek voor al deze extra spullen.

man bouwt hok

Heb je zelf twee rechterhanden en ben je benieuwd hoe je zelf zo’n handige, compacte garage kunt maken? Kijk dan de video op de volgende pagina met alle overzichtelijke instructies om zelf aan de slag te gaan!

Pagina 1/2