Zo zien de man en het dochtertje van Elise Schaap eruit

Elise is al dertien jaar dolgelukkig met haar man Wouter

Elise Schaap is de koningin van de imitaties. Moeiteloos bootst ze de stemmen van Máxima, Britt Dekker, Olcay Gulsen en vele anderen na. De actrice lijkt op het hoogtepunt te zitten van haar carrière. Ze schittert onder andere in de serie Soof en is te zien in de gloednieuwe reeks van de TV-kantine. Niet alleen in haar werk, maar ook in haar privéleven heeft Elise het goed voor elkaar. Zo is ze al dertien jaar samen met haar man Wouter en kregen ze in 2015 samen een dochtertje, Ava.

Het gaat de typetjes-koningin zowel in haar werk als haar privéleven voor de wind.

Liefde

Elise is al dertien jaar dolgelukkig met haar vriend Wouter de Jong, die ook acteert en bekend is van onder meer GTST (Milan). Hun relatie kende een korte pauze, omdat Elise één keer is vreemdgegaan. Toen ze net samenwoonde met Wouter, zat de actrice niet lekker in haar vel en werd ze verliefd op iemand anders. Gelukkig overleefde de relatie met Wouter dit en het koppel kreeg in 2015 een dochtertje, Ava.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

???

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Héle Goeiemorgon!? @renaissancephuket

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here) op

Tv-kantine

De carrière van Elise gaat momenteel als een speer. Zo speelt de actrice de rol van de Roemeense Ruxandra in Familie Kruys, waar later dit jaar het nieuwe seizoen van verschijnt. Ook speelt ze in de serie Soof en is ze sinds vorige week weer te zien in de Tv-kantine, waarin ze BN’ers als Olcay Gulsen en Famke Louise persifleert. Vorige week kroop ze in de huid van presentatrice en ontwerpster Nikkie Plessen, een rol die ze met verve vervulde.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Thanks @nikkie_official ?#blablachocoladevla #tvkantine

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here) op

Lees ook: Gaan Frank en Rogier dit bekende jaren 90 tv-programma presenteren?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Story | Beeld: Instagram