Zien: man ondergaat simpele metamorfose, maar ziet er daarna tien jaar jonger uit

Niet alleen kleren maken de man, ook het kapsel

Als je iemand met een lange baard en lang haar op je af ziet komen, denk je vaak niet meteen dat iemand een advocaat is, zo ondervond John Simmons. De procesadvocaat ervaart dat veel mensen even schrikken als ze zien dat hij hun advocaat is en besloot dat het tijd was voor een makeover. Of eigenlijk besloot zijn vrouw dat.

Wat een verschil!

Makeover

John Simmons uit Alton, een plaats in de Amerikaanse staat Illinois, reist af naar de Amerikaanse staat Minnesota om daar onder handen genomen te worden door Christopher, op YouTube ook wel bekend als de Makeoverguy. Hij voert de prachtigste makeovers uit en gaat dat ook doen voor John, die opgegeven werd door zijn vrouw. “Zijn vrouw Jane vond dat het haar van haar man de spuitgaten uitliep en gaf hem op voor een makeover”, zo is te lezen op het YouTube-kanaal.

Nieuw uiterlijk

“De reden dat ik hier vandaag ben, is mijn lieve vrouw Jane”, vertelt John wanneer hem gevraagd wordt naar de reden waarom hij een makeover wil. “Ik ben advocaat en voor sommige mensen is het best even een schok als ze me zien.” John liet zijn haar en baard groeien tijdens een zogenoemde midlifecrisis, maar wil nu toch gaan voor een nieuwe look. “Wat je wilt afknippen, mag je afknippen”, lacht John. Dat laat de Makoverguy zich geen twee keer zeggen. Hij zet de schaar in de lokken van John en trimt zijn baard. Bekijk hieronder het verbluffende resultaat!

Lees ook: Vrouw ondergaat indrukwekkende transformatie na heftige periode

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: YouTube Makeoverguy | Beeld: Videostill YouTube Makeoverguy