Deze man vraagt een echtscheiding aan via een brief en zijn vrouw reageert geniaal

weduwnaar

Wij lagen dubbel om deze brief!

Facebookpagina Hit Like If Agreed heeft een hele mooie brievenwisseling geplaatst. Wij betwijfelen of het echt is, maar het is in ieder geval erg grappig om te lezen. De man wil in dit verhaal scheiden van zijn vrouw, maar de reactie die hij krijgt had hij zeker niet verwacht…

Wij konden in ieder geval smakelijk lachen om deze brievenwisseling.

Lieve echtgenote,

Ik schrijf je deze brief om je te vertellen dat ik je voor altijd verlaat. Ik ben 7 jaar lang een goede man geweest maar kreeg er niets voor terug. Deze laatste 2 weken zijn voor mij een hel geweest… Je baas heeft gebeld om me te vertellen dat je vandaag je baan hebt opgegeven en dat was de druppel. Vorige week kwam je thuis en je zag niet eens dat ik een nieuw kapsel had, dat ik je favoriete maaltijd had gekookt of dat ik een nieuwe boxer aanhad. Je at al je eten op in twee minuten en ging daarna meteen slapen. Je vertelt me niet meer dat je van me houdt en je wilt geen seks meer. Of je bent me aan het bedriegen óf je houdt niet meer van mij. Het doet er ook niet toe, ik ben weg.

Je ex-echtgenoot.

PS: Probeer me niet te vinden. Je zus en ik zijn samen weg naar West Virginia! Heb een geweldig leven!

De vrouw liet het er niet bij zitten en schreef dit geweldige antwoord.

Beste ex-echtgenoot, 

Wat fantastisch om deze brief van je te ontvangen. Het klopt dat we nu al 7 jaar getrouwd zijn en je verre van een goede man bent geweest. Ik HAD vorige week gemerkt dat je een nieuw kapsel had, maar het eerste wat bij me opkwam was dat je eruitzag als een meisje. Daarom besloot ik om er niets van te zeggen, aangezien ik je niet wilde beledigen. Je zegt dat je mijn favoriete maaltijd klaarmaakte? Waarschijnlijk is dit de favoriete maaltijd van MIJN ZUS, ik eet al 7 jaar geen varkensvlees meer. En wat met je boxers? Daar bleef ik van weg aangezien het prijskaartje van $49,99 er nog aanhing en ik hoopte dat het toeval was dat ik mijn zus deze ochtend $50 had geleend. Toch dacht ik nog niet aan opgeven en wilde ik proberen alles op te lossen. Ik heb inderdaad ontslag genomen, dit deed ik omdat ik 10 miljoen dollar heb gewonnen met de lotto. Ik kocht trouwens ook 2 vliegtickets naar Jamaica. Maar toen ik thuis kwam was je al weg. Alles gebeurt met een reden. Ik hoop dat je nu het gelukkige leven zult hebben dat je altijd al wilde. Mijn advocaat zei me alvast dat de brief die je schreef ervoor gezorgd heeft dat ik je geen cent hoef te betalen.

Getekend, je ex-vrouw, superrijk en vrij!

PS: Ik weet niet of ik je dit ooit heb verteld, maar mijn zus Carla werd als Carl geboren. Ik hoop dat dat geen probleem zal vormen.

Wij lagen helemaal dubbel. Wat vind jij van deze brieven? Laat het ons weten in de reacties!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Hit Like If Agreed | Beeld: Unsplash