Man doet dit voor zijn vrouw nadat ze een beroerte heeft gehad en wij smelten

beroerte

Je houdt het niet droog

Nadat zijn vrouw een beroerte heeft gehad, besloot een oudere man om les te vragen bij een kapperszaak zodat hij het haar van zijn vrouw kan doen. Zij kan het zelf niet meer en zo wil hij een zware last van haar schouders af halen.

De video vliegt nu het hele internet over en laat iedereen in tranen achter.

Beroerte

De Amerikaanse Andrew en Theresa zijn al meer dan 45 jaar bij elkaar. Achttien jaar geleden kreeg Theresa onverwachts een beroerte, waar ze heel veel lichamelijke schade aan overhield. Hierdoor is Theresa enorm beperkt in haar bewegingsvrijheid en kan zij onder andere haar eigen haar niet meer doen. Andrew moet dan ook veel van haar taken overnemen, waarbij het voornamelijk gaat om huishoudelijke werkzaamheden. Maar ook op het gebied van uiterlijke verzorging heeft Theresa hulp nodig.

Kappersles

En omdat Andrew helemaal niet thuis is in de basisprincipes van uiterlijke verzorging, besloot hij naar een kapperszaak in hun woonplaats te gaan. Met zijn eigen vrouw in de stoel leert hij daar alles over haarproducten en het modelleren van het kapsel. Eén van de medewerksters van de kapsalon filmt het ontzettend aandoenlijke tafereel en plaats dit op Facebook met de tekst: “Bewijs dat echte liefde nog bestaat. Dit is oprecht één van de mooiste dingen die ik heb mogen aanschouwen in mijn leven; ik kreeg er tranen van in mijn ogen. Wat een geweldige man en wat een geluk heeft zijn vrouw.”

Wij zijn ontzettend ontroerd!

Lees ook: Oeps: deze plekken slaan we meestal over als we ons insmeren

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: LINDAnieuws | Beeld: videostill