Man heeft zes dates op één avond en dat gaat natuurlijk goed mis.. Lees hier het verslag!

Dit gaat echt gruwelijk mis!

Dat het tegenwoordig met alle datingapp’s- en sites veel makkelijker is om een date met een leuk iemand te regelen is wel bekend. Maar zes dates op één avond? Dat is wel heel erg veel.. Deze man deed een poging en dat is natuurlijk vragen om problemen! Lees hieronder een hilarisch verslag! 

Twitterverslag
De eerste date van de man was Lisette Pylant. Zij kwam achter het feit dat hij naast haar nog meer dates had gepland en besloot het hele verhaal op Twitter te zetten. Lisette start haar verhaal met het feit dat ze had afgesproken met de vriend van een vriend in de bar van de vriend (volg je het nog?). Daar aangekomen drukt de vriend Lisette op ‘t hart dat de man in kwestie echt een rotzak is en dat ze maar beter de benen kan nemen. Lisette blijft toch maar; haar vrienden werken in de bar en het wordt vast leuk.

Nog meer dates
De man arriveert en Lisette en hij zitten te kletsen. Dan, 45 minuten later, komt zijn volgende date opeens binnen; hij had zichzelf dubbel geboekt. Hij doet een poging om Lisette te friendzonen en zo van haar af te komen. Samen met Katie besluit Lisette om de man het betaald te zetten. Opeens komt er een derde meisje (Riley) binnen. Wanneer de man even weg is bekokstoven de drie vrouwen samen met de barmannen en de uitsmijter een plan. Ze besluiten om de man achter te laten en gaan samen naar een andere bar. Dan stuurt de barman opeens een sms: er is een vierde meisje binnengekomen.. De meiden besluiten om dit meisje te redden en ook meteen maar de vijfde die net binnen is gekomen.

Projectmanager
De man probeert zijn acties nog aan Lisette uit te leggen door te zeggen dat hij een projectmanager is en dat hij ‘zijn tijd efficiënt in wilde delen’.” Volgens Lisette is het helemaal niet mogelijk om iemand goed te leren kennen in 40 minuten en ze zegt dan ook tegen hem dat hij maar gewoon weg moet gaan. Het wordt nog erger als de dames teruggaan naar de bar zit hij daar opeens met date zes.. Oeps! Het verhaal van Lisette op Twitter vind je hieronder; het is hilarisch dus je moet het zeker lezen!

De hele conversatie lezen? Die vind je hier!

Dit bericht nog een keer lezen? Pin hem op Pinterest

Bron: Twitter | Beeld: Twitter