Management Nick en Simon reageert op uit elkaar-geruchten.

nick en simon

De twee gaan waarschijnlijk apart van elkaar verder

Nick en Simon vormen al jaren lang een steevast zangduo. De twee zijn bijna onafscheidelijk, maar binnenkort komt daar toch verandering in. Het management van het duo heeft bevestigd dat er inderdaad soloplannen voor zowel Nick als Simon zijn.

Geruchten

De Volendammers kwamen in 2006 met hun eerste album op de proppen. Dat was het begin van hun succesvolle muziekcarrière. Hoewel de twee al meer dan vijftien jaar samen op de planken staan, steken er nog weleens geruchten de kop op dat de twee het wel mooi geweest vinden. Privé bracht eerder deze week nog naar buiten dat Nick en Simon ieder hun eigen weg willen gaan. Enne, dat lijkt nu ook echt zo te zijn.

Soloplannen

“Er zijn inderdaad soloplannen van zowel Nick als Simon”, laat het management weten in een statement. “Maar daarnaast staan er voor dit najaar en voor komend jaar ook nog heel veel spannende en leuke projecten gepland. Festival-optredens, nieuwe singles, televisieprogramma’s en het tweede deel van de succesvolle NSG Theatertour staan voor na de zomervakantie op de agenda!”

Het duo geniet op dit moment nog van een welverdiende vakantie. Daarna zullen ze bij Eva Jinek aanschuiven om meer te vertellen over hun toekomstplannen.

Lees ook: Nick en Simon reageren op vermeende ruzie

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress