Mannen VI in gesprek over nieuwe vrijdagavondshow

vrijdagavondshow

Het zou gaan om een uitgebreidere talkshow met livemuziek

Goed nieuws voor de mannen van Veronica Inside. Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen krijgen naast hun contractverlenging en salarisverhoging hoogstwaarschijnlijk een nieuwe vrijdagavondshow op SBS6, zo meldt het AD. De mannen zouden volgens het Algemeen Dagblad in gesprek zijn over een nieuw programma. 

Contractverlenging én salarisverhoging

Naar verluidt wil Talpa het drietal heel graag bij zich houden. En als we de geruchten mogen geloven, hebben ze daar flink wat voor over. Bij de ‘royale’ loonsverhoging die de mannen kunnen verwachten in hun nieuwe contract, zouden ze per persoon tussen de 1,2 en 1,4 miljoen euro per jaar kunnen gaan verdienen. Wilfred en Johan zouden al akkoord zijn gegaan met het voorstel. Alleen bij René zouden de onderhandelingen nog niet helemaal rond zijn.

Vrijdagavondshow

Maar dat is niet het enige wat de mannen te vieren hebben. Het drietal zou namelijk ook in gesprek zijn voor een nieuw vrijdagavondprogramma op SBS6. Dit komt met name doordat de nieuwe show Avastars een grote flop is geworden. Aan Wilfred, René en Johan de taak om de vrijdagavond weer nieuw leven in te blazen met een nieuwe, uitgebreidere talkshow, met livemuziek. En Talpa is flink aan het doorpakken, want als het drietal er met het bekende mediamerk uitkomt, is de eerste aflevering al te zien op 7 april.

Lees ook: Veel ophef over opmerking Hugo de Jonge tijdens woonprotest

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld