Manon Meijers verklapt details over huwelijk met Guus Meeuwis

manon meijers

De twee vonden het wel even slikken dat ze hun huwelijk uit moesten stellen

Guus Meeuwis en zijn verloofde Manon Meijers kunnen niet wachten tot hun bruiloft, die eigenlijk dit jaar op de planning stond. Toch snappen de twee dat ze even geduld moeten hebben tot hun droomfeest plaats kan vinden.

Droomjurk

Manon is styliste en heeft haar outfit voor de grote dag al klaarliggen, zo vertelt ze aan Shownieuws. “Ik heb natuurlijk volledig volgens mijn eigen methoden mijn jurk uitgekozen dus ik weet dat-ie echt heel erg bij mijn karakter past en heel dicht bij mezelf ligt.”

Even slikken

Eigenlijk zouden de styliste en de zanger dit jaar in het huwelijksbootje stappen, maar door de coronacrisis kon dit geen doorgang vinden. “Het is natuurlijk heel even slikken als je het besluit neemt dat het beter is om het te verplaatsen, omdat we het nou eenmaal willen doen met de allerliefste mensen om ons heen en die we ook ontzettend willen knuffelen, die we letterlijk en figuurlijk dichtbij ons willen hebben. Maar als je het in groter perspectief plaatst, dan is het iets wat je kunt uitstellen.” Eerder vertelde ook Guus dat het allemaal wel goed zit: “Ondertussen zijn we verliefd, houden we van elkaar en hebben we nog een jaar extra voorpret.”

Lees ook: Boer Willem en Rineke zijn uit elkaar

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress,