Manon Meijers openhartig over relatie met Guus Meeuwis: ‘Onze liefde is onvoorwaardelijk’

Guus Meeuwis

De styliste vertelt dat ook zij en Guus weleens ruzie hebben, maar dat ze er altijd samen uitkomen

Ze zouden dit jaar gaan trouwen, maar de bruiloft kon niet doorgaan vanwege de coronacrisis. Het is een domper. Maar wie denkt dat het afdoet aan hun liefde voor elkaar heeft het mis. Manon Meijers en Guus Meeuwis zijn – getrouwd of niet – dolgelukkig samen. In een interview met Nouveau vertelt Manon openhartig over haar relatie met de zanger.

Ruzies uitpraten

Elk stel heeft weleens ruzie. Zo hebben ook Manon en Guus weleens een meningsverschil. Daarmee dealden ze beiden verschillend. “Bij mij thuis hadden we vroeger aan tafel altijd toffe discussies en alles werd tot op de bodem uitgepraat. Dat wilde ik dus ook met Guus als er even iets niet helemaal lekker zat”, vertelt Manon. Guus daarentegen ontweek de confrontatie liever. “Wat we echt hebben moeten leren, is dingen uitpraten.”

Onvoorwaardelijk

Wat communiceren betreft zit het momenteel wel goed tussen de twee. Al betekent dit niet dat de twee nooit een ruzietje hebben. “We knetteren af en toe flink”, vertelt Manon, maar dat vindt ze niet erg. “Ik vind dat alleen maar gezond. Het doet ook niets af aan onze liefde. Nee, want die is onvoorwaardelijk.”

Kinderen van Guus

Toen Manon de relatie met Guus aanging, kreeg ze daar ook zijn vier kinderen uit zijn eerdere huwelijk bij. Menigeen zou het Spaans benauwd krijgen bij het idee van vier stiefkinderen, maar dat gold niet voor Manon. “Guus heeft vier superleuke, spontane, toffe kids. Ik krijg vaak de opmerking: ‘Vier kinderen, wat knap!’ Terwijl ik het juist bewonderenswaardig vind hoe zíj zich hebben opengesteld voor míj.”

Lees ook: Guus Meeuwis over uitstellen bruiloft: ‘Een jaar extra voorpret’

Bron: Nouveau, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress