Marc van der Linden showt zijn afgetrainde lichaam: ‘Hier heb ik zo hard aan gewerkt’

Marc van der Linden

Marc verloor wel meer dan honderd kilo!

Degenen die Marc van der Linden op de voet volgen (of gewoon op Instagram), hebben vast al gezien dat de royalty-expert heel wat kilo’s is verloren. De 48-jarige is extreem veel afgevallen, ruim 110 kilo! De koningshuisdeskundige besloot daarom een kiekje van zijn slankere lichaam op Instagram te plaatsen.

Hij lijkt een totaal ander mens. 

Prestatie
Naar eigen zeggen ging Marc van der Linden van 205 kilo naar onder de 95 kilo. Een hele prestatie, als je het ons vraagt. De royalty-kenner dacht daar precies hetzelfde over en deelde daarom een foto van zijn lichaam op Instagram. “Ik heb me de pleuris gewerkt aan afvallen, trainen en een nieuwe levensstijl. Ik ben nog lang niet klaar, maar wel goed bezig. En ineens maakte ik een foto waarvan ik dacht: daar is eindelijk op te zien waaraan ik zo hard heb gewerkt.”, schreef hij boven de foto. 

Bewondering
Zelf omschrijft Marc zijn foto als: “Iets van spieren, veel te veel haar, maar ook: stralende ogen en een tevreden lach.” Marc plaatste de foto ’s avonds, zo te zien vlak voordat hij ging slapen. Hij gaf aan dat hij aanvankelijk twijfelde, maar wij vinden dat hij heel trots mag zijn op het kiekje. Wederom waren er meerdere mensen die daar zo over dachten. Onder de foto reageerden veel van zijn volgers met bewondering. Veel mensen waren erg trots op hem en bewonderden zijn prestatie.

Afvalmethode
Veel mensen zijn nog altijd nieuwsgierig naar zijn afvalmethode. Eerder dit jaar verzekerde de royalty-expert dat hij écht geen gastric bypass heeft ondergaan. Hij wordt zelfs doodmoe van mensen die dat steeds maar beweren. Wel vertelde hij eerder dat hij bokst in de sportschool en ’s ochtends in het zwembad te vinden is. Ook zou hij werken aan een boek waarin zijn hele verhaal zal staan. Wanneer deze verschijnt is echter nog niet bekend.

We zijn benieuwd of hij daarin vertelt wat zijn afvalsucces is, maar voor nu kunnen we er alleen maar bewondering voor hebben!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Algemeen Dagblad | Beeld: Instagram Marc van der Linden