Marc van der Linden in rouw: ‘Ik ga je missen, maar je bent onvergetelijk’

De royaltydeskundige heeft afscheid moeten nemen van een goede vriend

Marc van der Linden heeft veel verdriet nadat een goede vriend, Arthur, van hem is overleden. De royaltykenner kende Arthur al meer dan dertig jaar, schrijft hij op zijn Instagram. 

Begin vriendschap

Marc deelt op zijn Instagram enkele foto’s van hem en Arthur. “RIP”, schrijft hij erbij. “Lieve, grappige, onverwoestbare, trouwe Arthur. Meer dan dertig jaar geleden leerde ik je kennen in de Havanna in Amsterdam waar je in een witte bontjas en je mooie ogen en bos met donkere krullen met je grote bek ruzie maakte met bijna iedereen. Maar niet met mij”, schrijft Marc.

‘Ik ga je missen’

“In de dertig jaar dat ik je gekend heb, heb ik vooral met je gelachen. In Amsterdam, Los Angeles en Barcelona”, gaat hij zijn verhaal verder. “Pas nog, nadat ik uit het ziekenhuis kwam, spraken we over geconfronteerd worden met je eigen sterfelijkheid. En heel serieus, maar we eindigden gierend van het lachen toen bleek dat we allebei dezelfde persoon ontmoet hadden. We spraken dat we elkaar wéér snel moeten zien. Dat gaat nooit meer gebeuren helaas. Ik ga je missen, maar je bent onvergetelijk. T.N.Ts.B.H”, aldus de royaltykenner.

View this post on Instagram

RIP??lieve, grappige, onverwoestbare, trouwe Arthur aka @papi.madrid Meer dan dertig jaar geleden leerde ik je kennen in de Havanna in Amsterdam waar je in een witte bontjas en je mooie ogen en bos met donkere krullen met je grote bek ruzie maakte met bijna iedereen. Maar niet met mij. In de dertig jaar dat ik je gekend heb, heb ik vooral met je gelachen. In Amsterdam, Los Angeles en Barcelona. Pas nog, nadat ik uit het ziekenhuis kwam spraken we over geconfronteerd worden met je eigen sterfelijkheid. En Heel serieus maar we eindigden gierend van het lachen toen bleek dat we allebei dezelfde persoon ontmoet hadden. We spraken dat we elkaar we?e?r snel moeten zien. Dat gaat nooit meer gebeuren helaas. Ik ga je missen, maar je bent onvergetelijk. T.N.Ts.B.H

A post shared by Marc van der Linden (@marcvanderlindenm) on

Reacties

Volgers van de royaltydeskundige leven met hem mee. Bekende Nederlanders als Olcay Gulsen en William Rutten wensen hem heel erg veel sterkte. “Ach wat verdrietig Marc. Sterkte met dit verlies”, steekt een volger hem een hart onder de riem. “Sterkte en koester de mooie herinneringen aan hem”, schrijft een ander.

Lees ook: Marc van der Linden deelt ‘onzekere’ foto uit de oude doos op Instagram

Bron: Instagram Marc van der Linden | Beeld: Videostill YouTube