Marco Borsato koopt nieuw ‘optrekje’ van 1,1 miljoen euro in geboortestad

De zanger zou naar verluidt een penthouse van ruim 1 miljoen euro hebben gekocht

Het is de afgelopen periode voor de 53-jarige zanger Marco Borsato niet van een leien dakje gegaan. Begin dit jaar kondigden Marco en Leontine Borsato aan na een huwelijk van twintig jaar te scheiden. Marco trok in bij zijn moeder Mary, maar heeft nu weer een eigen onderkomen gekocht. Marco telde 1,1 miljoen euro neer voor een penthouse in het centrum van zijn geboortestad Alkmaar.

Penthouse in Alkmaar

Volgens gegevens uit het kadaster zat de zanger deze maand bij de notaris, zo meldt AD. Zijn nieuwe woning van 180 vierkante meter zou zich bevinden op de zesde etage van wooncomplex De Singel. Een eigen privé parkeerplek mocht niet ontbreken en daarom kocht Marco er voor 17.500 euro nog een parkeerplaats bij. Vanuit zijn nieuwe penthouse zou hij een prachtig uitzicht over het water en het groene park in de omgeving hebben.

Scheiding Marco en Leontine Borsato

Februari dit jaar werd bekend dat Marco en zijn vrouw Leontine Borsato niet langer meer getrouwd blijven. De drie kinderen van het stel, Luca (21), Senna (18) en Jada (17) bleven samen met Leontine wonen in hun villa in Blaricum. Marco trok in bij zijn moeder Mary, die woont in het Noord-Hollandse Stompetoren. Het lijkt erop dat Marco de reuring van het bruisende centrum van zijn Alkmaar mist en weer terugkeert naar zijn geboortestad. Zijn nieuwe woning bevindt zich namelijk midden in het centrum van de Noord-Hollandse stad.

Lees ook: Marco en Leontine vieren samen verjaardag van Mary Borsato

Bron: AD | Beeld: BSR Agency, Photographer: ABM Archief