Marco Borsato over relatie: “Ik denk dat Leontine me een slippertje wel vergeeft”

Marco denkt dat hij en Leontine een slippertje wel overleven

In een gezamenlijk interview voor de nieuwe LINDA.magazine praatten Nederlands meest geliefde zanger Marco Borsato (50) en presentatrice Tatum Dagelet (42) over liefde, relaties en vreemdgaan. In het interview ging het al snel over slippertjes en Tatum vroeg Marco of hij en Leontine elkaar een slippertje zouden vergeven. 

Marco denkt van wel: “Ik denk dat onze relatie dat kan hebben.”

Verleidingen
Marco legt uit dat ook hij regelmatig bloot komt te staan aan verleidingen, door de erotiserende werking van succes. “Dat is voor niemand een geheim. Je zult dus altijd aan die verleidingen blootstaan. Of je daarmee kunt omgaan, heeft te maken met de vraag: hoe goed zit je relatie?” Borsato vermoedt dat dat tussen hem en Leontine wel goed zit. “Leontine en ik zijn samen sterk genoeg om zoiets te overwinnen.” Hij gelooft niet helemaal in het concept monogamie: “Monogamie is volgens mij iets onnatuurlijks, maar het is nog iets anders om dat als gegeven te accepteren.”

Geheim
Marco en Leontine trouwden in 1998 en kregen samen drie kinderen: Luca, Senna en Jada. Het geheim van hem en Leontine om samen gelukkig te blijven is simpel: “Iedereen die in een langere relatie zit, loopt op een gegeven moment het risico dat dingen ‘gewoon’ gaan worden. Je moet ervoor zorgen dat je elkaar niet kwijt raakt. Blijf in gesprek.”

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Linda | Beeld Hollandse Hoogte