Marco Borsato in tranen bij musical Leontine en dochter Jada

marco leontine borsato

Na afloop doet hij nog een boekje open over zijn relatie met Leontine

Eerder deze week was de musical Tweestrijd te zien, met daarin een paar heel bekende namen: zo namen Jada en Leontine Borsato twee flinke rollen op zich. Uiteraard kon vader Marco niet ontbreken in het publiek. Na afloop vertelt hij emotioneel over zijn opnieuw opbloeiende relatie met Leontine.

Borsato’s op het podium

Natuurlijk is de familie Borsato het wel gewend om op de planken te staan: Marco zingt al decennia de sterren van de hemel, en ook zoons Luca en Senna werken hard aan hun showbizz-carrières als acteurs. Gisteravond straalden dochter Jada en moeder Leontine bovendien in de musical Tweestrijd. Marco nam voor de gelegenheid eens niet plaats op de planken, maar keek als trotse vader toe vanaf het balkon.

Gezinsproblemen

In de musical staat het leven van verschillende jongeren op een theaterschool centraal. Leontine speelt hierin de rol van bezorgde moeder. “Ik ben de moeder van twee jongens die op een theaterschool waar zij (Jada, red.) dus ook op zit. En zij krijgen eigenlijk te maken met de struggles van het leven”, vertelt ze. De achttienjarige Jada speelt ook een grote rol in de musical en zingt de sterren van de hemel.

Marco in tranen

Na afloop laat trotse vader Marco Borsato weten dat hij met mistige ogen heeft zitten kijken hoe Jada en Leontine hun rollen speelden. “Ik moest echt janken. Wat je ziet is dat Jada elk jaar meer zelfvertrouwen krijgt. Ik ben echt een beetje onder de indruk.” Ook doet Marco nog een boekje open over zijn relatie met Leontine: “Het is super dat we weer samen zijn. We latten een beetje, zoals dat populair heet. We hebben het fijn met elkaar en het gezin. We hebben het goed.” Gelukkig maar!

Lees ook: Marco Borsato blikt terug op vakantie met Leontine: ‘Nieuwe herinneringen gemaakt

Bron: RTL Boulevard, Shownieuws | Beeld: Brunopress