Marco en Leontine Borsato vieren 21-jarig huwelijksjubileum

Marco zet zijn vrouw vandaag in het zonnetje

Het is vandaag feest in huize Borsato. Marco en Leontine Borsato gaven elkaar namelijk 21 jaar geleden het jawoord in het zonnige Venetië. De Vrij zijn-zanger laat deze bijzondere dag niet zomaar voorbijgaan en zet Leontine in het zonnetje op Instagram.

Hij brengt een eerbetoon aan zijn prachtige vrouw.

Getrouwd

Marco wist vrijwel meteen dat Leontine de ware is. De twee waren slechts drie maanden samen toen hij Leontine om haar hand vroeg. Op 22 mei 1998 traden de twee in het huwelijksbootje in zonovergoten Italië. Iets wat volgens Marco een van de beste keuzes in zijn leven is. Zo plaatste de zanger een paar mierzoete kiekjes van hem en zijn vrouw 21 jaar geleden op Instagram en brengt hij een eerbetoon aan Leontine. “21 jaar getrouwd met deze prachtige vrouw en de liefde van mijn leven per sempre e sempre. Ik hou nog steeds zo veel van deze vrouw!”, jubelt hij.

 

Kinderen

Leontine en Marco bezegelden hun liefde voor elkaar niet alleen met een huwelijk. Zo werd het stel voor het eerst ouders op 30 november 1998, toen hun zoon Luca werd geboren. Op 23 september 2001 werd het gezin uitgebreid en kwam zoon Senna ter wereld. Dochter Jada werd geboren op 2 december 2002.

Lees ook: Zo ziet de stiefzoon van Chantal Janzen eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram: Marco Borsato | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Leo Vogelzang