Marco en Leontine Borsato zetten punt achter huwelijk van twintig jaar

Marco Leontine Borsato uit elkaar huwelijk

Na een huwelijk van twintig jaar gaan Marco en Leontine Borsato uit elkaar

De 53-jarige zanger Marco Borsato en zijn vrouw Leontine Borsato gaan uit elkaar. Dit heeft het management van de zanger zojuist bekend gemaakt. Marco en Leontine waren hét showbizzkoppel van Nederland en gaan na een huwelijk van twintig jaar scheiden.

Facebookbericht Marco Borsato

Op Facebook laat Marco Borsato van zich horen en deelt hij een kort statement over de scheiding. “Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan. We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven. We vragen iedereen om ons en de kinderen rust en privacy te geven om dit te kunnen verwerken.”

Scheiding Marco en Leontine

Al enige tijd deden de geruchten zich de ronde dat de bekende zanger mogelijk is scheiding lag met zijn vrouw Leontine. Enkele maanden geleden maakte Marco bekend jaren geleden een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. Het huwelijk van Marco en Leontine kwam door deze bekendmaking enige tijd onder een vergrootglas te liggen. Hoewel het er een tijd op leek dat Marco en Leontine volledig voor hun huwelijk leken te gaan, mocht het helaas niet meer baten voor het koppel.

Huwelijk van twintig jaar

Het koppel was in totaal 23 jaar samen. In een interview met Libelle vertelde Leontine eerder dat ze beiden nog in een relatie zaten toen ze elkaar leerden kennen. Toen de twee elkaar later opnieuw ontmoette en ze beiden weer vrijgezel waren sloeg, de vonk direct over. Na een korte drie maanden ging de zanger op een knie voor Leontine. Op 22 mei 1998 gaven Marco en Leontine Borsato elkaar het jawoord. Samen kregen ze zonen Luca en Senna en dochter Jada.

Lees ook: Eerste aanvaring tussen MAFS-koppel Thierry en Sanne is een feit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, Leo Vogelzang