Marco en Leontine Borsato reageren op scheidingsgeruchten: ‘Het is onzin’

Er gingen geruchten rond dat Marco en Leontine Borsato niet meer samenwoonden

Als we roddelblad Privé mogen geloven gaat het helemaal niet zo goed tussen Marco Borsato en Leontine Borsato. De twee zouden niet meer samenwonen en Marco’s auto was al meerdere dagen niet meer gezien op de oprit van hun villa. Het stel reageert nu op de geruchten en laat weten dat er niets van klopt.

Geruchten

Vorig jaar waren de schijnwerpers gericht op Marco Borsato, Leontine Borsato én op Iris Hond. Marco bekende in oktober dat hij een affaire had met pianiste Iris en ook Iris was hier openhartig over. Iets te openhartig, naar verluidt. De pianiste verklaarde tegenover Privé dat zij en Marco elkaar nooit hebben ontlopen. “We konden elkaar altijd in de ogen blijven aankijken, omdat we onze fout erkenden.” Die opmerking schoot naar verluidt in het verkeerde keelgat bij Leontine, want ze wilde op dat moment net van een rustgevend bedoelde vakantie genieten.

Geen relatieproblemen

Marco bracht vorige week het nieuws naar buiten dat hij een burn-out heeft en dat hij voorlopig zijn werk neerlegt. Maar wat hij niet heeft zijn relatieproblemen, zo wil hij benadrukken. “Dat is onzin”, reageert het management van Marco en Leontine op de scheidings- of relatiegeruchten aan RTL Boulevard.

Lees ook: Iris Hond openhartig over geheime relatie met Marco Borsato

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, Patrick Harderwijk