Feest in huize Borsato! Marco en Leontine zijn vandaag twintig jaar getrouwd!

twintig

En dat moet gevierd worden met een paar prachtige kiekjes

Echte liefde, dat is wat Marco Borsato en Leontine hebben. Het stel kende elkaar pas drie maanden toen Marco op één knie ging voor de liefde van zijn leven. De twee stapten precies twintig jaar geleden in Venetië in het huwelijksbootje en dat vieren ze met een paar prachtige plaatjes op Instagram. 

Het lijkt erop dat het stel nog steeds net zo verliefd is als twintig jaar geleden.

Grote liefde

De tortelduifjes zijn al meer dan twintig jaar samen en hebben drie prachtige kinderen. Marco en Leontine zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar en uiten dit op social media. “Meer dan ooit besef ik dat het huwelijk meer is dan een belofte; het is een verbond. Een verbond gaat veel dieper, het maakt ons bondgenoten die samen één zijn. Die verbinding en verdieping maakt het zo bijzonder. We zijn een team in voor- en ook juist in tegenspoed. Twintig jaar geleden ga ik jou mijn hand én mijn hart, ik hou van jou per sempre e sempre”, schrijft Leontine op Instagram.


Marco blijft uiteraard niet achter en plaatst ook een paar vertederende kiekjes op Instagram. “Vandaag ben ik twintig jaar getrouwd met de meest bijzondere vrouw die ik in mijn leven heb ontmoet”, begint de zanger zijn bericht. “Met deze prachtvrouw heb ik samen drie geweldige kinderen. Wij hebben mooie momenten gedeeld en verzameld, zijn samen ook door moeilijke momenten heen gekomen door onze onmetelijke liefde voor elkaar! Lieve Leontine… per sempre e sempre!”

 

Wij wensen het stel een prachtige jubileumdag en dat er nog vele mogen komen!

Lees ook: Fantastisch nieuws voor Fockerline Ouwerkerk

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Marco en Leontine | Beeld: Hollandse Hoogte, Leo Vogelzang